כללי אלבום דיגיטלי בפייסגיפט

• הוסף לסימניות
אני רוצה להמליץ בחום על מקום להפקת אלבומים דיגיטלים.

חיפשתי כבר תקופה ארוכה אתר נורמלי לאלבומים ונתקלתי באתר של 'פייסגיפט'. המעלה הגדולה היא העבודה אונליין (מכל מחשב) והתבניות המוכנות באתר. עשרות עיצובים (עיצובים! לא סתם זרקו משו..) מוכנים לאלבומים שחוסכים לנו כמויות של זמן, אני אישית מאוד אהבתי את הרעיון, וכבר הדפסתי כמה אלבומים שיצאו מאוד איכותיים.

בהדפסה האחרונה שעשיתי הם שידרגו לי את ההדפסה לאלבום HD. אלבום עבה ויוקרתי במיוחד, שנותן לוק שונה לגמרי לכל אלבום.

התמכרתי אליהם.. ממליץ בחום! :)

• הוסף לסימניות
מה המחירים שלהם?

• הוסף לסימניות
תודה id24 מוצלח מאוד!

עיצבתי היום אלבום בפייסיגיפט כשגמרתי הסתכלתי על השעון ולא יכולתי להאמין כמה קל ומהיר.

והכי חשוב ההנחה.... יש מבצע עד סוף שנת 2015 על כל הזמנה מקבלים 50% משווי ההזמנה במתנה לרכישה לשנה הבאה 2016.
בקיצור לדעתי שווה!!!

• הוסף לסימניות
רק לי לוקח הרבה זמן עד שהתמונות עולות?
וכדי שיהיה עמודים HD אני בוחרת את זה בכריכה?
וזה לכל העמודים?

• הוסף לסימניות
אכן. בדקתי את הענין יסודי
של האתר הזה:
http://www.facegift.co.il/
לגבי המבצע שכתבו כאן: הוא תקף ליומים הקרובים עד סוף 2015
אם מקלידים קוד קופון: החזר כספי מיד בסיום ההזמנה מקבלים למייל שובר על סך חמישים אחוז מהסכום של ההזמנה לקניה הבאה.
וכמו כן דברתי אתם והם נותנים 10% הנחה לצלמים קבועים שעובדים אתם.
בדקתי את האלבומים והם דפים קרטון נייר פוטו איכותי ועבה.
מכובד מאד ומקצועי.
יש להם משלוחים ויש אפשרות לאיסוף עצמי בהר חוצבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה