אלבום דיגיטלי = הדפסה רגילה?

• הוסף לסימניות
גם לכם נמאס לראות את האלבומים שלכם קרועים ובלויים? אז זהו, שגם לי נמאס.
אחרי שהשקעתי באלבומים יקרים, פיתוח תמונות וכל הנלווה, כל פעם אחרי שהילדים מסתכלים בזה נקרע דף נוסף (והילדים שלי בהחלט לא מהשובבים ;)...)

החלטתי שאני עוברת לאלבומים דיגיטליים, מהנסיון שלי איתם הם יותר עמידים ובכל מקרה שווה נסיון.

אך, המוקש הוא - המחיר.
יש לי אלפי תמונות להדפיס ויוצא כמות נכבדה של ספרים והמחיר בהתאם.

וכאן אני זקוקה לעזרתכם,
בדקתי כמה אלבומים דיגיטליים - אלה שנראים כמו ספר תמונות - ובעיני זה נראה כמו הדפסה רגילה ביותר.
האם ידוע לכם אם יש הבדל בהדפסה של אלבום דיגיטלי לבין הדפסה רגילה בדפוס? בסוג הדפסה? בדפים?

בחברות למיניהם לאלבומים דיגיטליים - 120 דף, A4, יוצא בערך 400 ש"ח.
אותו אלבום מעוצב, בהדפסה בדפוס כ200 ש"ח.
אך האיכות והחדות מאוד חשובה לי. אשמח אם מישהו יודע הבדלים.

• הוסף לסימניות
באלבומים הפשוטים אין הבדל- זו הדפסה דיגיטלית איכותית על דפים עבים. את יכולה להדפיס ופשוט לכרוך אותם באיזו דרך שתבחרי.

• הוסף לסימניות
בודאי שיש הבדל..
הדפסה בפוטו והדפסה בדפוס דיגיטלי רגיל שונה מאד בתוצר הסופי.
הנייר עליו מדפיסים שונה,העמידות שלו שונה,וכו'..
מי שבכ"ז מדפיס בדפוס רגיל - מנסיון: לבקש הדפסת נסיון כדי לראות שלא יוצא כהה/בהיר מידי,ושהצבעים דומים למקור.

• הוסף לסימניות
אתר להדפסה

www.artscow.com
כתובת של אתר בסין שחברה הביאה לי שמדפיסים באיכות מצויינת
מחירים ממש טובים איכות מעולה (ראיתי דוגמה) ובמחיר שתדפיסי בארץ (כמו בלופה) באותו מחיר תקבלי על דפים עבים
המשלוח לארץ חינם על אלבומים
תרשמי לאתר ותקבלי הרבה הטבות ישירות למייל
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;1001488:
בודאי שיש הבדל..
הדפסה בפוטו והדפסה בדפוס דיגיטלי רגיל שונה מאד בתוצר הסופי.
הנייר עליו מדפיסים שונה,העמידות שלו שונה,וכו'..
מי שבכ"ז מדפיס בדפוס רגיל - מנסיון: לבקש הדפסת נסיון כדי לראות שלא יוצא כהה/בהיר מידי,ושהצבעים דומים למקור.

לא התכוונתי הדפסה בפוטו.
אני הדפסתי בעבר אלבום דיגיטלי בדטה פרינט, והייתי צריכה אותו בעוד כמה עותקים עם ספירלה- ההדפסה היתה אותה הדפסה בדיוק, על אותו סוג דף, רק כריכה שונה.

• הוסף לסימניות
תלוי על מה מדפיסים אם על נייר פוטו וזה יוצא חזק ויפה או על נייר רגיל והוא לא חזק ולא כל כך חזק.

• הוסף לסימניות
אפשר פרוט בבקשה מה הכוונה לנייר פוטו?
אני גם החלטתי שבא לי ללכת על אלבומים דיגיטליים ועשיתי בוואלה בהמלצה שקיבלתי בפורום מיוחד זה.... (47 ש"ח ל-32 עמ'+1.4ש"ח לכל דף נוסף.)
האיכות יצאה ממש יפה אבל- לא חזק מספיק, על דף כרומו 170 גרם. ולדעתי הוא לא חזק אבל כל הציפויי למינציה אין להם ובמקום אחר זה כבר יוצא הרבה יותר יקר!
יש למישהו הצעות זולות???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתי ו.;1001511:
לא התכוונתי הדפסה בפוטו.
אני הדפסתי בעבר אלבום דיגיטלי בדטה פרינט, והייתי צריכה אותו בעוד כמה עותקים עם ספירלה- ההדפסה היתה אותה הדפסה בדיוק, על אותו סוג דף, רק כריכה שונה.

האם עוד מישהו ניסה להדפיס בדפוס ויצא לו איכות טובה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקהil;1001784:
האם עוד מישהו ניסה להדפיס בדפוס ויצא לו איכות טובה?
אני עובדת על אלבום נוסף שנדפיס בצורה הזאת
אם מעניין אותך יותר פרטים - צרי קשר באישי.

• הוסף לסימניות
גם אני מתענינת בזה.
יש מבצע עכשיו 32 עמ' ב-49.
אם מענין אתכם אני אעלה קישור.
ואגב זה שבסין לא פתחו לי בנתיב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1002011:
גם אני מתענינת בזה.
יש מבצע עכשיו 32 עמ' ב-49.
אם מענין אתכם אני אעלה קישור.
ואגב זה שבסין לא פתחו לי בנתיב...

מעניין אותי בהחלט. אשמח לקישור. תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;1001614:
אפשר פרוט בבקשה מה הכוונה לנייר פוטו?

נייר פוטו הכוונה על נייר של תמונה כמו שמדפסים בפוטו.
אני אישית אוהב להדפיס בפוטו איכות כי הם מדפיסים על נייר פוטו ומבצעים עבודה מאוד יפה וחזק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י saranus;1001502:
www.artscow.com
כתובת של אתר בסין שחברה הביאה לי שמדפיסים באיכות מצויינת
מחירים ממש טובים איכות מעולה (ראיתי דוגמה) ובמחיר שתדפיסי בארץ (כמו בלופה) באותו מחיר תקבלי על דפים עבים
המשלוח לארץ חינם על אלבומים
תרשמי לאתר ותקבלי הרבה הטבות ישירות למייל
בהצלחה

יש באתר הזה תמונות או משהו בעייתי או זה ברירת מחדל של נתיב לחסום אותו?

כמה יוצא לכם מחיר אלבום בדפוס/ דפי פוטו ??(32 עמ')
זה הקישור:
http://www.buy2.co.il/o/9f44138a-ad8c-4014-9904-5f5c9100f35c
(שימו לב שנרכשו כבר מעל 5000...)

• הוסף לסימניות
אכן יש שם קמת תמונות של נשים...

נכתב ע"י נעמי ברקאי;1002225:
יש באתר הזה תמונות או משהו בעייתי או זה ברירת מחדל של נתיב לחסום אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה