כללי אלבום דיגיטלי לבר מצווה

• פותח הנושא etyb
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כמה עמודים מקובל לעשות לאלבום דיגיטלי לבר מצוה? ומהו טווח המחירים מהפשוט ביותר ליקר ביותר? הדיון לתועלת כולם. אני מאמינה שכמוני, הרבה שואלים..:)

• הוסף לסימניות
35 צפיות ולאף אחד אין תשובה??
פרוגיסטים/טיות, זה לתועלת כולם ואם 35 לא ענו כנראה שיכול להיות שגם הם מחכים לתשובה..:)

• הוסף לסימניות
מתחיל ב10 לפחות תלוי כמה תמונות יש לך מה את רוצה להכניס באלבום, איזה גודל וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari5659;1340944:
מתחיל ב10 לפחות תלוי כמה תמונות יש לך מה את רוצה להכניס באלבום, איזה גודל וכו'

מה הסטנדרט שהולך ומה המחיר?

• הוסף לסימניות
אם את מתכוונת רק על תמונות מהבר מצוה עצמה אז אולי בין10-15 פלוס מינוס בגודל 20/54 בין 300 ל330 על דף תמונה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari5659;1340978:
אם את מתכוונת רק על תמונות מהבר מצוה עצמה אז אולי בין10-15 פלוס מינוס בגודל 20/54 בין 300 ל330 על דף תמונה

אכן תמונות מהבר מצוה עצמה,מהסיור חוץ ומהעליה לתורה,בגלל שיש הרבה נושאים נראה לי 20 דפים יהיה בסדר לא? 300-330 ש"ח מקובל לקחת עבור דף?זה גודל האלבום המקובל?(כשהוא סגור הוא 20/22? תודה רבה על ההענות:)

• הוסף לסימניות
את יכולה גם יותר אפילו 30/35 דף על גודל 30/60 אם הבנתי נכון זה מה שמתאים לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י etyb;1341012:
אכן תמונות מהבר מצוה עצמה,מהסיור חוץ ומהעליה לתורה,בגלל שיש הרבה נושאים נראה לי 20 דפים יהיה בסדר לא?כן
300-330 ש"ח מקובל לקחת עבור דף(תמונה סוג נייר) ?זה גודל האלבום המקובל?(כשהוא סגור הוא 20/22?(כשהוא פתוח 20/54)תודה רבה על ההענות:)בבקשה[/QUOTE]
מקווה שעזרתי תבדקי מה הוספתי בציטוט למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari5659;1341025:
נכתב ע"י etyb;1341012:
אכן תמונות מהבר מצוה עצמה,מהסיור חוץ ומהעליה לתורה,בגלל שיש הרבה נושאים נראה לי 20 דפים יהיה בסדר לא?כן
300-330 ש"ח מקובל לקחת עבור דף(תמונה סוג נייר) ?זה גודל האלבום המקובל?(כשהוא סגור הוא 20/22?(כשהוא פתוח 20/54)תודה רבה על ההענות:)בבקשה[/QUOTE]
מקווה שעזרתי תבדקי מה הוספתי בציטוט למעלה

300 שח לדף זה נראה לי המון, אם תכפילי אפילו ב10 דפים זה לא הגיוני,לא? ראיתי בחיפוש שכתבו ש100 שח לדף במחירון של פרוג,מה את אומרת?

• הוסף לסימניות
לדעתי היא מתכוונת למחיר הדפסת האלבום על דפי פוטו :)

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את המחיר של300 שקל לדף, זה כולל את מחיר התמונות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1341062:
לא הבנתי את המחיר של300 שקל לדף, זה כולל את מחיר התמונות?

לפי איך שהבנתי ממנה לא, מצד אחד במחירון אמרו 100 ש"ח שגם זה נראה לי שאף אחד לא משלם,ומצד שני,כתבו לי בפרטי שלוקחים 20-25 ש"ח לעמוד שלפי השוק זה נראה לי יותר מקובל. מה אומרים???

• הוסף לסימניות
בין 15 ל25 זה סביר
לגבי תיקנים עד חמש תיקונים לא בעיצוב עצמו ומעבר לזה מתמחרים לפי שעה
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1341081:
בין 15 ל25 זה סביר
לגבי תיקנים עד חמש תיקונים לא בעיצוב עצמו ומעבר לזה מתמחרים לפי שעה
הרבה הצלחה

15-25 לדף או לעמוד?

• הוסף לסימניות
15 לעמוד
זה יוצא 300 ש"ח ל20 עמודים שזה המחירים הסבירים בשוק למתחילה
300 לדף אני ב"ה עמוק בתחום אם יש מישהו שמשלם אני אשמח לשלוח לו תיק עבודות:)
בינינו אני יודעת שאין;)

• הוסף לסימניות
15 לעמוד???? זה רק בתבניות מוכנות... אולי...
הרי מספיק שלוקח לך חצי שעה עמוד (ובד״כ יכול לקחת גם שעה-שעתיים לעמוד אם רוצים אלבום מושקע...) ועדיף לעשות ביביסיטר... אני טועה???

במקובל, לוקחים החל מ-50 לעמ׳ (100 לדף) ומעלה, לאלבום מושקע ומעוצב אישית שהוא לא ״הכנסה בתבניות מלבנים של הפוטו״...

כ-10 דף זה בד״כ מספיק... וכמובן שאפשר גם יותר :)

בהצלחה, ומזל טוב... :)

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע על כאלה צלמים אני עובדת עם הרבה צלמים והתשלום האו בסביבות ה20 או 30 לדף
כתבתי 15 למתחילות כי זה המחיר בשוק למתחילות
כמובן שיש את הדפים המושקעים שלוקחים זמן ואת דפי ריקודים שלוקחים כמה דקות
אגב אחרי שנכנסים לזה חזק גם דף של כלה מושקע לא אמור לקחת כמה שעות
שוק עיצוב האלבומים הוא מאוד בעייתי כי צלמים לוקחים ללקוח על אלבום 10000 ש"ח ורק ההדפסה עולה 650 (מחיר עיסקי כמובן)

• הוסף לסימניות
במחשבה שניה...
בכל הדיונים על אלבומים מעוצבים יש להפריד באופן גורף, והכל יהיה יותר ברור....

יש אלבומים דיגיטליים של ״צלמת״
ויש אלבומים דיגיטליים של ״מעצבת גרפית״.

למה אני מתכוונת?
אם מדובר באלבום של תמונות בסטודיו שהם יפות כשהם כך, נקיות, וכל עיצוב יהרוס אותן, אז הצלמת מניחה 4 תמונות זהות בצד ימין ותמונת פנים ענקית בצד שמאל, מוסיפה למטה 3 עיגולים בגוונים של התמונות וכיתוב באנגלית מסתלסלת, והנה עמוד של אלבום דיגיטלי שאני קוראת לו ״אלבום בסגנון צלמת״ (זה כמובן רק שם מאפיין לסגנון העיצוב הזה, ויודגש שגם גרפיקאית כשרונית ומצליחה יכולה/חייבת לעשות כזה עיצוב לתמונות שזה נדרש ומתאים בהן....) ואכן המחיר 25 ש״ח לעמ׳ יתאים לעיצוב כזה...

ויש אלבומים אחרים...

קחו לדוגמא את העמוד של האלבום עם המסגרות, הציפורים, הפנינים והפרחים שעיצבה שושי סירקיס ב״הפסקת קפה״ של ״אלבומים״
http://albomimblog.weebly.com/14921508150515111514-151115081492/1
זה יכול להיות דוגמא למה שאני קוראת ״אלבום של מעצבת״,
וזה רק דוגמא, יש עוד עשרות סגנונות, שהמשותף לכולם הוא השקעה מרובה בעיצוב. באלמנטים מותאמים, בעבודים מיוחדים לתמונה ועוד...
ובסגנון כזה המקובל לקחת 50 ש״ח ומעלה לדף...

השאלה איזה סגנון יתאים לתמונות, לאיזה סגנון מתחברים/אוהבים...

ומהיום כל דיון לגבי אלבומים דיגטליים צריך להיות ממותג תחת הכותרת ״אלבום דיגטלי בסגנון צלמות״ או ״אלבום בסגנון ״מעצבת״ והכל יהיה הרבה יותר ברור ;)

• הוסף לסימניות
;)אני מתעסקת באלבומי חתונה שבהם אין אלמנטים והתמונה היא המלך
תשאלי את שושי סירקיס באיזה סגנון אני מעצבת;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DESIGNIK;1341465:
;)אני מתעסקת באלבומי חתונה שבהם אין אלמנטים והתמונה היא המלך
תשאלי את שושי סירקיס באיזה סגנון אני מעצבת;)

התגובה שלי לא מתייחסת,
לא לסגנון העיצוב שלך (שאיני יודעת מהו)
ולא לתמחור שלך...

היא שופכת אור באופן כלללי על כל הנושא של תמחור אלבומים דיגטליים וזו מטרתה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה