כללי אלבום דיגיטלי

• הוסף לסימניות
כמה מחיר ממוצע לעיצוב עמוד באלבום דיגיטלי?
(יכול להיות ש-10 ש"ח לעמוד? זה היה נראה לי הזוי. מישהי אמרה לי שהציעו לה כזה מחיר)​

• הוסף לסימניות
קופצת על האשכול, ברשותך,
מעניין אותי גם לדעת כמה לוקחים לעיצוב דף לאלבום חתונה של 40 עמודים.
אני עושה חשבון שאם אני לוקחת למשל 30 ש"ח לעמוד שזה משתלם בערך מבחינת הזמן שמשקיעים בעמוד, ל-40 עמ'-
זה יוצא המווון כסף, לא נראה לי שהלקוחה תרצה,
אז כמה באמת מקובל ?
(אציין שאלבום חתונה עדיין לא עיצבתי.)
תודה.

• הוסף לסימניות
יש המון המון אשכולות על הנושא וכל פעם שואלים שוב...
צלם בימינו מעסיק ב10 -15 שח לדף.
דבר שני-
אם שווה ללקוחה או לא זה לא משנה...השאלה אם שוה לך לעבוד על פחות מ30.

• הוסף לסימניות
עיצוב אלבומים זה ממש לא תחום רווחי

• הוסף לסימניות
חיפוש בפורום יניב תשובות החל מ-2.5 ש"ח לעמ' :eek: ועד מחירים (הגיוניים יותר) של 100 ש"ח לעמ'...

ומכיון שזה תלוי איפה את רוצה למצב את עמצך, ואיך את רוצה לעסוק בתחום, חיפוש באשכולות שהיו על הנושא יחכים אותך מאד מאד מאד!

בהצלחה!

והנה קישורים שיכולים לעזור...

1.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=193378&highlight=תמחור+אלבום

יש שם בתגובה שלי בסוף, עוד 2 קישורים מאד מאד נוגעים לשאלתך...

2.
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=202713&highlight=תמחור+אלבום

• הוסף לסימניות
אני לוקחת עיצוב דף לפחות 17 ש"ח לא משנה איזה סוג אלבום זה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה