כללי אלבומים דיגיטליים - - -

• הוסף לסימניות
מישו מכיר? עיצב? עובד בזה?

יש לי כמה שאלות - - -

1. יש גדלים מקובלים? (או שזה לא משנה כי זה הדפסה דיגיטלית)
2. אתם מכירים מקום טוב שאפשר להדפיס / לכרוך / שניהם יחד? (באיזור ירושלים, אם אפשר)
3. יש דברים מיוחדים שאני צריכה לדעת לפני שאני מתחילה לעצב?
4. שבוע טוב ותודה מראש - - -

• הוסף לסימניות
אני מצטרף לשאלה מספר 2.

• הוסף לסימניות
באזור המרכז אני מכירה מקום טוב בשעריה פ"ת, וגם מחירים סבירים

• הוסף לסימניות
שאלתי בעבר שאלה זו בהייד פארק ואלה התשובות שקיבלתי:

one2004

ֿ
ניתן להדפיס ם בארץ
אתר אלבומים בחולון5595195

נקי כפיים

פיקצ'ר פרפקט

<table class="infoTbl" border="0" cellpadding="0" cellspacing="0"> <tbody> <tr valign="top"> <th align="right" valign="top" width="122">טלפון:</th> <td>02-5374475</td> </tr> <tr valign="top"> <th align="right" valign="top" width="122">כתובת:</th> <td>יהודה המכבי 5 ירושלים</td> </tr> <tr valign="top"> <th align="right" valign="top" width="122">מיקוד:</th> <td>94664</td> </tr> </tbody> </table>

kcbv

בפתח תקוה ברח' יונה 2 בשעריה רון עומסי
050-5622999

מאמיייייי

גם פוטו דניה לירושלמים כמובן!!

אישית, ניסיתי את ההמלצה של kcbv בשעריה והייתי מאד מרוצה

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אלבומים דיגיטליים נעשים ע"פ רוב בתוכנת Dg Foto Art שהיא ייחודית לאלבומים.

הדפסה, זה תלוי מה את רוצה לעשות.. אם אלבום כמו שמקבלים מאולפני הצילום הרגילים, אז הוא מודפס על נייר כבד יחסית אולי 300 ומצופה בלמינציה.

• הוסף לסימניות
כמה יכול לעלות כזה דבר עם עושים זאת באופן עצמאי?
הצלם שבחרנו לחתונה, רוצה 400 $ לאלבום עם 30 תמונות. אלבום בגודל A3
זה הרבה? מעט????

• הוסף לסימניות
לחברת LUMA יש 3 תוכונות מעולות להפקת אלבומיים דיגיטליים.
ההבדל הוא שיש תוכנה לרמה ביתית ויש להפיק ממש אלבום מיקצועי.
ראיתי את התוכנה בפעולה, וזה מדליק, אפשר להפיק אלבום מהמם בפחות מ-5 דקות.
(אגב יצוא ל-PSD במקום ל-PDF הביא לי את התמונה בפוטושופ כולל שכבות של מסגרת וצל, צריך לראות כדי להבין/להאמין)
הנה לינק
http://www.lumapix.com/

• הוסף לסימניות
גינגית, בתור צלם, זה לא יקר, זה אפי' מסובסד כי בעיקרון זה עולה בסביבות 1150 לפני מע"מ ללא עיצוב.. וכן תלוי כמה עמודים וכו'.
אתר בחולון אולי קצת יקרים אבל יש להם סחורה חבל"ז.

• הוסף לסימניות
גינגית זה זול..
1.זה גודל משתנה תלוי איזה אלבום את לוקחת. יש את הa3 ויש יותר קטן/רחב וכו'
2.נכון המצלתי על פוטו דניה..הם ממש טובים באלבומים האלה.
3.תלוי למי את מעצבת?לבית?לחברה של צילום? אם זה לבית אז תעשי מה שאתם אוהבים ומקובל אצלכם אם זה לחברת צילום אז יש סטנדרט ויש תוכנה שאיתה הם עובדים שזה לא לוקח הרבה זמן איתה.
4.חודש טוב :)

• הוסף לסימניות
מה זול, 400 $ לאלבום? אל תשכחו שזה לא כולל את הצילום עצמו. זה תוספת. צילום. הצילום זה עוד 750 $, מה נראה לכם????

• הוסף לסימניות
לא הבנתי.. למה אי אפשר פשוט לעשות את זה בפוטושופ? אין לי ניסיון (כמעט) באלבומים דיגיטליים אבל זה לא כזה דבר מסובך...

• הוסף לסימניות
ודאי שאפשר, רק שזה ייקח כ"כ הרבה זמן עבודה שזה לא שווה. תוכנות ייעודיות מקלות את הדרך והזמן בהרבה.

• הוסף לסימניות
אם את לא עובדת בפוטו שופ יוצא לך אלבום של תבניות כמו לעשות מודעה של פילטרים ואפקטים בלי רעיון , להתלהב מהביצועים של הכלי ולא מהגרפיקה והעיצוב.
בקשר להדפסה אני מדפיסה או בפתח תקווה אצל רון אומסי
או הדפסת אינדיגו ברמת ביצוע גבוהה במיוחד שווה לאלבומים מושקעים בפנורמה בתלפיות ירושלים
אבל זה יקר באזור ה1000 שקל לאלבום.
ובקשר למחיר. השוק פרוץ למדי כל מחיר נחשב הגיוני גם 1200 אירו.
(יש אפשרות גם בחנות פוטושופ במרכז המסחרי של רמת אשכול הם מדפיסים ויש להם משהו שכורך, גם עבודה יפה מאד, והמחיר לא ידוע)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה