כללי אלבומית - זכרונות מעוצבים.. חוו"ד

• הוסף לסימניות
העיצוב מקסים! מאד התחברתי לאוירה.
ממש עושה חשק להסתכל על זה עוד ועוד!

• הוסף לסימניות
אני חושב שהגופן מתאים מאוד והמודעה מעוצבת ממש מקסים, המילה זכרונות-זיכרון כתובה פעם בכתיב מלא ופעם בכתיב חסר, אני חושב שצריך שיהיה אחידות

• הוסף לסימניות
הפונט נראה לא טוב

הצבעים העיצוב והמלל טובים מאד

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד יפה

• הוסף לסימניות
ממש "מים קרים לנפש עיפה", מרענן ומענין.

• הוסף לסימניות
מה אתם אומרים על זה?

עכשיו זה עם האלבום שלהם...
לגבי הפונט, הלקוח מאד אהב את הפונט, ניסיתי להראות דוגמאות שונות של הפונט ובכל האפשרויות הוא בחר את זה.

קבצים מצורפים

• albumit.jpg
    KB 85.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כל הכבוד שאתה עומד בהבטחותיך (אני עדיין מחכה לעבודה עם המרק עוף)

זה מהממם!!!

• הוסף לסימניות
מקסים!

הייתי משנה את צבע הטקסט למטה לירוק זית, או גון אחר שיתאים לגווני העיטורים או המגרת של האלבום. יש איזהו נתק בגוונים.

• הוסף לסימניות
יפה מאד
הייתי משנה את גוון הרקע, שיתחבר לתמונה של האלבום
הצבע הזה התאים לאלבום הקודם.
גם לשנות את הצבע של הכיתוב,
ואולי ממרכזת את כל הכיתוב מתחת למילים זכרונות מעוצבים, קצת יותר בקטן ומיושר בלוק.

• הוסף לסימניות
ממש יפה- הצבע של האלבום החדש והרקע לא מסתדרים ביחד.

• הוסף לסימניות
הכתום של המודעה נהדר אבל אין קשר בינו לבין החלק התחתון.
אפשר ליצור את הקשר ע"י החלפת צבע הטקסט לכתום. גם את צבע הלוגו.
אפשר אולי לתת רקע בהיר כלשהוא שיקשר מעט בין התמונה בעלת עוצמת הצבע לעומת החלק שלמטה שהוא יפה אך חיוור ומתגמד. יש בולד לפונט? בהצלחה

• הוסף לסימניות
א. כל הרעיון במודעה הזו הוא הניגודיות בין 2 החלקים. אני לא חושב שהירוק חיוור, למרות שלעומת הכתום אולי כן אבל בפני עצמו הוא בולט וקריא, וודאי שמה שאני רוצה שיתפוס את העין מיד יהיה האלבום.

בכל אופן, הייתי מעלה את זה כמו שזה עכשיו אך משום מה אני לא מצליח ומקבל את ההודעה הזו:

pir.jpg:
This is not a valid image file.

• הוסף לסימניות
אני דווקא אהבתי את השילוב של כתום וירוק, זו ניגודיות ממש טובה בעיני.
מה שכן, האלבום מאוד בהיר וחגיגי, ומהבחינה הזו זה לא לגמרי מסתדר. אולי רק קצת להבהיר את הכתום?

• הוסף לסימניות
זה מה שעשיתי, רק שאני לא מצליח להעלות משום מה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה