דרוש מידע אלוף ההובלות

• הוסף לסימניות
רציתי להמליץ על הובלות - "אלוף ההובלות" מבני ברק
עברנו עכשיו דירה
עשו עבודה נהדרת!!
כולל פירוק והרכבת רהיטים
דייקו בזמנים, עבדו יעיל, מהיר ושקט ומחיר מצוין.

בקיצור ממליצה!!
*****אין לי אחוזים****

• הוסף לסימניות
רציתי להמליץ על הובלות - "אלוף ההובלות" מבני ברק
עברנו עכשיו דירה
עשו עבודה נהדרת!!
כולל פירוק והרכבת רהיטים
דייקו בזמנים, עבדו יעיל, מהיר ושקט ומחיר מצוין.

בקיצור ממליצה!!
*****אין לי אחוזים****
זוכרת אולי איך קראו לנגר?
היית מרוצה מהעבודה שלו?

• הוסף לסימניות
זוכרת אולי איך קראו לנגר?
היית מרוצה מהעבודה שלו?
לא זוכרת את שמו...
הייתי מאוד מרוצה!!

היה לו פשלה עם אחד המיטות אבל הגיע לסדר את זה אחרי יום יומיים...

• הוסף לסימניות
אני גם ממליצה אבל צריך לבקש ממנו את הסבלים הרוסיים.

פעם אחרונה הביאו לנו ערבים שממש לא עבדו בזהירות. לא היו נזקים מטורפים אבל היה צריך להשגיח עליהם חזק.
בנוסף, מן הסתם יש לו כמה מרכיבים. זה שהגיע אלינו בפעם האחרונה היה פחות מדויק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה