התייעצות אלו פעילויות ומשחקים היו מעניינים לדעתך בנים שניתן להכניס להם לחדר משחקים

• הוסף לסימניות
היי פנה אלי לקוח שאני יתכנן ויעצב לו חדר משחקים גדול עבור בנים מגיל 6 ומעלה
אני מחפשת רעיונות מה לתת לילדים בכזה חדר.
אלו משחקים , פינות , חוויות - לשמל נשים שם שולחן פינגפונג , וסל על הקיר - איזה עוד רעיונות יש ?
אשמח לעשות איתכם יחד סיעור מוחות בעניין - כיד הדמיון שלכם , ובתור הורים לילדים בגילאים אלו

• הוסף לסימניות
היי פנה אלי לקוח שאני יתכנן ויעצב לו חדר משחקים גדול עבור בנים מגיל 6 ומעלה
אני מחפשת רעיונות מה לתת לילדים בכזה חדר.
אלו משחקים , פינות , חוויות - לשמל נשים שם שולחן פינגפונג , וסל על הקיר - איזה עוד רעיונות יש ?
אשמח לעשות איתכם יחד סיעור מוחות בעניין - כיד הדמיון שלכם , ובתור הורים לילדים בגילאים אלו
קיר טיפוס...
נראה לי שהיה פה אשכול על קירות טיפוס בחדרי ילדים..
שק אגרוף קומפקטי- למקרה שהילד חוזר הביתה עצבני...
ערסל קטן,
פוף,
פינה לציורים (ומקום לתליית הציורים) :)
מסלול למכוניות-מאוייר על הקיר או על הרצפה..

נסחפתי? :sneaky:

• הוסף לסימניות
כשאני מתכננת חדר ילדים מחפשת איך לעשות אותו רגוע
אגרופים ומשחקי כדור מתאימים למרפסת/ חצר

אולי נישת רביצה
מקום כיפי לשבת לקרוא תמיד נחמד ומבוקש

• הוסף לסימניות
זה חדר משחקים בקומה תחתונה של הבית - יותר בסגנון של ביסמנט אצל האמריקאים
מחפשים שם דרך להעסיק את הילדים שמאוד פעילים במהלך כמה שיותר שעות

• הוסף לסימניות
אה סליחה
פספסתי שכתבת חדר משחקים

• הוסף לסימניות
יש כזה דבר שתולים על התקרה בשביל אגרוף נראה לי, לא יודעת איך קוראים לזה, אולי שק אגרוף
אם יש מקום בחדר אז מכשירי כושר קטנים :)

• הוסף לסימניות
- הילדים שלי משחקים שעותתת בפלימוביל. תשתית של בית /מסלול למכוניות וכד' היה מאפשר עוד פיתוח דמיון ...
- פינת חקר עם קופסא לכלי עבודה ומשטח לפירוק חפצים שעבר עליהם הכלח

• הוסף לסימניות
נראה לי שבגילאים האלו זה פחות משחקי דמיון.
זה או משחקי קופסה. 5 אבנים וכו'
או משחקי חצר ריצה כדור וכו' לא מתאים לחדר .

• הוסף לסימניות
שולחן לגו
פינה של כלי עבודה, שולחן הברגות וכו
פינת אלקטרוניקה,
כל ילד אבל אוהב דברים אחרים...

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי בילדים, איזה סגנון הם אוהבים,
אבל השמים הם הגבול
בואי לראות פרוייקטים של תלמידות שלי...

• הוסף לסימניות
היי שמחה לעדכן אותכן מה יצא מהחדר משחקים
כעת הוא ירד לביצוע
תוכלנה לקרוא הכל במאמר המלא
חדר משחקים אטרקטיבי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה