אלט וחצים הופכים לי את המסך

• הוסף לסימניות
:(

איך אני מבטלת את זה?
אני צריכה להשתמש באלט וחצים למשהו אחר וזה מפריע לי.
מישהו יודע?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איזו מערכת הפעלה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פיסטוק;935623:

איזו גרסה?

בכל מקרה, בלוח בקרה יש הגדרות של מקשים דביקים, ואפשר לבטל את האפשרות הזאת.
כנראה שבכל גרסה הדרך קצת שונה, אבל זה הרעיון.

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון ל - windows 7 home premium
אני מנסה לחפש בלוח הבקרה אופציות שמדברות על מקשים דביקים ולא מוצאת.

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
איזו גרסה יש לך? XP? Vista? win 2008?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת אני מנסה לחפש וזה מה שאני מוצאת, מה שכבר כתבתי
windows 7 home premium

אני כן יודעת שזה לא XP, וגם לא VISTA

תודה רבה!!!

• הוסף לסימניות
בס"ד

כאן
לוח הבקרה\כל פריטי לוח הבקרה\מרכז נוחות הגישה\הפוך את לוח המקשים לקל יותר לשימוש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נח;935681:
בס"ד

כאן
לוח הבקרה\כל פריטי לוח הבקרה\מרכז נוחות הגישה\הפוך את לוח המקשים לקל יותר לשימוש.

יותר פשוט ללחוץ 5 פעמים ברצף על מקש shift.
השאלה אם באמת יש שם הגדרה שמבטלת את צירוף המקשים הזה...
אולי כדאי לשחק עם ההגדרות ולראות מה קורה.

• הוסף לסימניות
יישר כח!!

תודה

עשיתי לפי מה שנח אמר, תודה גם לmember. :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה