עזרה אליאקספרס, לא מצליחה להכנס לחשבון, מה עושים?

• הוסף לסימניות
אני לוחצת על חיבור שוב ושוב, ולא נותן.. מישהו יודע למה? ואיך פותרים את זה?
@פנינה ריימונד ?

• הוסף לסימניות
יש להכנס לאתר של אלי אקספרס עיברית (ניתן לחפס בגוגל) בצד שמאל למעלה יש כיתוב היתחברות לוחצים ואז לוחצים על הרשמה זה מאד פשוט כנראה את עושה איזושהו טעות ואת נכנסת למקום אחר

• הוסף לסימניות
מקפיצה.. עדיין לא הצלחתי להכנס לחשבון, וצריכה לעשות הזמנה דחופה. עזרה, מישהו?

• הוסף לסימניות
גם לי אתמול היו בעיות אבל ניסיתי אחרי חצי שעה והצלחתי

• הוסף לסימניות
כן הוא ממש השתגע גם לי
תנסו אולי להיכנס עם סיסמא
או בחלון אנונימי

• הוסף לסימניות
ניסית להתחבר דרך המייל?
דרך המייל לא עובד לי, עובד רק עם סיסמא.. וזה טוען את ה'היכנס' המון זמן ולא נכנס
1704122983409.png

• הוסף לסימניות
גם לי קרה עכשיו
בבוקר עבד מצוין

• הוסף לסימניות
הסתדר לי בסוף

• הוסף לסימניות
מקפיצה:cautious:
אם מישהו יודע מה עושים, אשמח ממש לעזרה!

• הוסף לסימניות
דרך חשבון גוגל כבר שנים לא עובד...
דרך מייל וסיסמה עובד לי מצוין אולי זאת בעיה בחיבור לאינטרנט?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה