התייעצות אליאקספרס שינו לי את שם העיר שלי. יכול להיות?

• הוסף לסימניות
אולי מישהו התנסה בכזה דבר?

קניתי כמה פריטים באותו היום.
חלק הגיעו אלי למודיעין עילית, והאחרים הגיעו לתל אביב.
פניתי למוכר בצאט, והוא טוען שזו הכתובת שמופיעה בהזמנה.
העיר- תל אביב.

בדקתי ואכן אני רואה שהשתנתה לי אצלם הכתובת.
איך יכול להיות כזה דבר???
לא שינתי שום דבר בכתובת שלי אצלם כבר כמה שנים.

אשמח לעזרה מבעלי נסיון בענין.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות תקלה כלשהיא אצלם, או שאיזה ילד אצלכם שינה, או פריצה לחשבון שלכם באתר.

• הוסף לסימניות
אולי מישהו התנסה בכזה דבר?

קניתי כמה פריטים באותו היום.
חלק הגיעו אלי למודיעין עילית, והאחרים הגיעו לתל אביב.
פניתי למוכר בצאט, והוא טוען שזו הכתובת שמופיעה בהזמנה.
העיר- תל אביב.

בדקתי ואכן אני רואה שהשתנתה לי אצלם הכתובת.
איך יכול להיות כזה דבר???
לא שינתי שום דבר בכתובת שלי אצלם כבר כמה שנים.

אשמח לעזרה מבעלי נסיון בענין.
תודה רבה
אצלי גם קרה אותו דבר הזמנתי לביתר והגיע לאור יהודה

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות תקלה כלשהיא אצלם, או שאיזה ילד אצלכם שינה, או פריצה לחשבון שלכם באתר.
ילד זה ממש לא יכול להיות.

וחוץ מזה-
מדובר על 6 מוצרים שהזמנתי בבת אחת.
3 הגיעו למודיעין עילית ו-3 לתל אביב.
אם הכתובת השתנתה בזמן ההזמנה, איך חלק כן הגיעו לכאן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה