תודהניסית על מוצרים נוספים?
גם לי מראה כך לפעמים, ורק על מוצרים בודדים...
תודה
באמת רק במוצרים מסויימים
אבל גם התצוגה של מה שהזמנתי השתנתה...
צפה בקובץ המצורף 1068796
אני מתחילה לחשוב שמישהו שיבש לי את זה בכוונה כדי שאפסיק להזמין
מעצבןגם לי זה נראה כמו אצלך . זה נראה לי חידוש באתר ולא באג...
גם אצלי תצוגת ההזמנות זהה לשלךתודה
באמת רק במוצרים מסויימים
אבל גם התצוגה של מה שהזמנתי השתנתה...
צפה בקובץ המצורף 1068796
אני מתחילה לחשוב שמישהו שיבש לי את זה בכוונה כדי שאפסיק להזמין
בן כי לא רואים את המעקב במסךגם אצלי תצוגת ההזמנות זהה לשלך
זה רק במוצרים מסויימים בדרך כלל שיש איזה דיל/ ירידת מחיר על המוצר.איך משנים?
ניתן לראות בהעברת העכבר על המילים Track order .בן כי לא רואים את המעקב במסך
כן את זה ראיתי אבל קודם היה יותר נח לי מדום מהזה רק במוצרים מסויימים בדרך כלל שיש איזה דיל/ ירידת מחיר על המוצר.
ניתן לראות בהעברת העכבר על המילים Track order .
צפה בקובץ המצורף 1069213
ניתן לשלוח משוב לאלי אקספרס על התצוגה החדשה...
Your Voice Matters
survey-buyer.aliexpress.com
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים