אליכן לקוחות

• הוסף לסימניות
אני שוב חוזרת ואומרת - לא עקר האלבום כאן,
פשוט פספסתי את זה בהתחלה - בכל החבילות מקבלים גם דיסק עם התמונות המעובדות.

ההבדל במחיר בין החבילות הוא לא מאוד גדול.

ושוב- תודה לכל העונות!

• הוסף לסימניות
ווואאו מס' העונות בסקר שצרפתי הכפיל את עצמו הבוקר,
מה שמעניין זה שהסטטיסטיקה נשארה כמעט אותו הדבר, בעקר האחוזים של אלו שרוצות כן חבילה של 8 תמונות.

חייבת לענות פה לכמה-
-מי שכתבה שהיתה הולכת על זה בסכום של עד 200 ש"ח- קיים, אבל לא אצלי.
-היו כמה שכתבו שהיו רוצות את זה בלי האלבום בפחות כסף, או למה אלבום מהודר - תתפלאו לשמוע אבל האלבום לא מייקר את החבילה בהרבה ב-כ-ל-ל. לא זה העניין פה.
-לזו שכתבה על ניו בורן- ניו בורן זו חבילה שונה, וברור שיש בה קצת תמונות, קשה יותר להוציא הרבה תמונות מניו בורן.
-עוד משהו שחזר על עצמו- תמונות לפני פורים, וגם כאן- לפני פורים היתה לי חבילה מיוחדת מבצע מיוחד לפורים. כך ש-שוב לא על זה מדובר.

ותודה למחמיאות על הדרך. ;) :)

• הוסף לסימניות
כמו שהרבה כתבו- תלוי מאוד במחיר ובמטרה.
לחלאקה -לא.

• הוסף לסימניות
חושבת שזה רעיון טוב אבל צריך להיות במחיר שיהיה משתלם גם לצלמת בתור לקוחה לא חושבים על זה ומסתכלים רק על המחיר בתור צלמת זה כבר ענין אחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר;2513474:
אני בדיוק מחפשת כזו חבילה!

חחח מוזמנת ;)

אז זהו. אני רואה שיש ממש ביקוש גדול לכזו חבילה, גם מהתגובות פה, ובעקר מאלו שהצביעו בסקר.
תודה רבה לכולם!! עזרתם לי מאוד.
ו... אלו המעוניינות - מוזמנות אחרי פסח ;) :)

• הוסף לסימניות
למה סגרת את הסקר?
אני מופתעת מהתגובות- משתמע מהן שזה לא דבר מבוקש. אבל אני הייתי הולכת בדיוק על זה.
אני חושבת שאין מה לעשות עם הרבה תמונות. 8-10 תמונות זו כמות נהדרת למשפחות קטנות.
לי יש רק תינוק בינתיים, אבל גם עבור 2-3 ילדים זה אמור להיות טוב.
דוגמא לסט של משפחה עם שלושה ילדים:
1. ילד 1
2. ילד 2
3. ילד 3
4. הורים
5. כולם יחד
6. שוב כולם יחד
7. כל הילדים יחד
8.שוב כל הילדים יחד

בעיני זה ממצה ומתאים למטרה ׳מזכרת׳. מי שרוצה קטלוג, זה משהו אחר.
אני רוצה לצלם את התינוק שלי- הוא בן כמה חודשים ולכן אפשרויות הצילום מוגבלות למדי. מה אעשה עם יותר מ8 תמונות שלו?! הן תחזורנה על עצמן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י userit;2514720:
למה סגרת את הסקר?
אני מופתעת מהתגובות- משתמע מהן שזה לא דבר מבוקש. אבל אני הייתי הולכת בדיוק על זה.
אני חושבת שאין מה לעשות עם הרבה תמונות. 8-10 תמונות זו כמות נהדרת למשפחות קטנות.
לי יש רק תינוק בינתיים, אבל גם עבור 2-3 ילדים זה אמור להיות טוב.
דוגמא לסט של משפחה עם שלושה ילדים:
1. ילד 1
2. ילד 2
3. ילד 3
4. הורים
5. כולם יחד
6. שוב כולם יחד
7. כל הילדים יחד
8.שוב כל הילדים יחד

בעיני זה ממצה ומתאים למטרה ׳מזכרת׳. מי שרוצה קטלוג, זה משהו אחר.
אני רוצה לצלם את התינוק שלי- הוא בן כמה חודשים ולכן אפשרויות הצילום מוגבלות למדי. מה אעשה עם יותר מ8 תמונות שלו?! הן תחזורנה על עצמן

סגרתי את הסקר כי מיציתי את התגובות וההצבעות,
פתחתי אותו כדי לדעת אם יש ביקוש לדבר (ועד כמה),
קבלתי תוצאה מהרבה אנשים שהצביעו והגיבו וראיתי שיש ביקוש גדול מאוד (אולי לא קראת את התגובה האחרונה שלי שמסכמת..)
בכ"א תודה לך, ו... את מוזמנת לצלם כי בניתי חבילה כזו. :)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שזה פתרון מוצלח למשפחות ברוכות.
משפחה ממוצעת (מבחינה כלכלית אני מתכוונת) עם 5-6-7 ילדים, לא תרוץ להוציא 1500 ש"ח על חבילת צילום סתם ביום בהיר. יחכו לבר-מצווה, לחלאקה, וכד', אבל לא ילכו לסטודיו בכזה מחיר.
אני למשל, צריכה ממש 2-3 תמונות, בשביל שיהיה לשלוח לסבתות.
עוד לא עשיתי בר מצווה, וגם חלאקה עוד אין באופק.
חבילה צנועה ממש תתאים לי.

תעשי לי מחיר טוב ואני באה שבוע אחרי פסח.
;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה