אלי אקספרס - איך פותחים סכסוך ? Open Dispute

• הוסף לסימניות
בקשת עזרה! אין לי מושג איך פותחים סכסוך Open Dispute באלי אקספרס.
המוכר אומר לי שהוא יזכה אותי בכל הכסף חזרה כי אין לו את הסחורה. אבל כשאני לוחצת על המקש הזה הוא אומר לי כך:

You can "Open Dispute" 10 days after the seller ships your item(s). If you have any questions about the order, please contact the seller.
הבעיה היא שהוא עוד לא שלח את זה אפילו...

1. If your order does not arrive on 2018-01-14 , you can apply for a refund by opening a dispute. אני לא רוצה לחכות עד ה-14-1-2018

מישהו יכול לעשות איתי חסד ולהדריך אותי איך עושים את זה בצורה הכי יעילה וברורה?

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
לפי מה שכתוב זה נראה שנרשם כביכול הוא שלח את זה, וצריך לחכות עד 10 ימים מ'המשלוח' עד פתיחת הסכסוך.

כעקרון לפני שליחה יש אפשרות לבטל את הקניה, ואין בכלל כפתור של פתיחת סכסוך.

• הוסף לסימניות
תודה!
אבל הוא כותב לי בהודעות שהוא לא שלח את זה ושאני יפתח סכסוך והוא ישלם לי חזרה.

• הוסף לסימניות
מה הסטטוס של המוצר?
אם זה מסומן כנשלח ולא נשלח - נסי לדבר עם המוכר שישנה אותו.

• הוסף לסימניות
Awaiting delivery - מחכה למשלוח

Your order will be closed in: 52 days 1 hours 35 minutes

ויש כבר מספר משלוח.

לבקש מהמוכר לשנות ? את מה?

• הוסף לסימניות
לא ידוע לי שיש אפשרות להפוך את זה ל'לא נשלח' (awaiting shipment).

אבל לפי הציטוט מההודעה הראשונה, תוך 10 יום מאז שהוגדר במערכת שנשלחה החבילה אפשר לפתוח סכסוך.

• הוסף לסימניות
אבל פה לא הוגדר במערכת שנשלחה חבילה אלא כתוב שזה מחכה למשלוח?

• הוסף לסימניות
סליחה, בטח חכמות הפורום כבר ענו הרבה פעמים על השאלות:
1. איך פותחים סכסוך? האם אפשר לכתוב בעברית או שצריך לתרגם לאנגלית.
2. הזמנה שהזמנתי ב26.01 טרם יצאה, כתבתי למוכר כמה פעמים למה לא שלח, או מתי ישלח, ןלא ענה, מה מומלץ לעשות? להאריך זמן עיבוד, או לבטל לגמרי את ההזמנה?

מצו"ב צילום של ההזמנה-

קבצים מצורפים

• שעון.JPG
    שעון.JPG
    KB 30.8 · צפיות: 50
  • הוסף לסימניות
סליחה, בטח חכמות הפורום כבר ענו הרבה פעמים על השאלות:
1. איך פותחים סכסוך? האם אפשר לכתוב בעברית או שצריך לתרגם לאנגלית.
2. הזמנה שהזמנתי ב26.01 טרם יצאה, כתבתי למוכר כמה פעמים למה לא שלח, או מתי ישלח, ןלא ענה, מה מומלץ לעשות? להאריך זמן עיבוד, או לבטל לגמרי את ההזמנה?

מצו"ב צילום של ההזמנה-
במצב הזה לא צריך לפתוח סכסוך, במראה והחלטתם לוותר על ההזמנה, פשוט לבטל אותה.

• הוסף לסימניות
תודה.
זה סביר שזמן ארוך כ"כ הוא עוד לא הוציא אפילו את ההזמנה, ושהוא לא מגיב לי ?

• הוסף לסימניות
איך אני פותחת סכסוך באלי אקספרס? אני לא רואה אפשרות כזאת

• הוסף לסימניות
מקפיצה
הזמנתי 4 צמידים והגיע רק 1 איך אני פותחת סכסוך?
מה אני כותבת קיבלתי את המוצר או לא?

סתם ככה מתי פותחים סכסוך ( נשארו לי עוד 3 ימים וכמה שעות)

• הוסף לסימניות
האם אפשר לפתוח סכסוך נוסף על מוצר שכבר פתחתי סכסוך עבורו והסכסוך נסגר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה