התייעצות אלמוני החליט לפנק אותנו....

• הוסף לסימניות
אתמול הופקד לחשבון הבנק שלנו סכום נאה של כמה אלפי שקלים
ואין לנו מושג מיהו האיש ומה הקשר שלו אלינו.
על פניו זאת נראית טעות (?!)
כל הטלפונים שקיבלנו מ 144 בשם המשפחה הנ"ל לא רלוונטיים
הפרט המזהה הנוסף הוא מספר סניף בבנק הפועלים,
אך אני לא מצליחה להשיג מענה אנושי בבנק כי אני בבנק אחר ואין לי קוד טלפוני
מה עושים?
בדיוק השבוע היתה לי העברה בבנק של 10 אגורות!!! חשבתי שאני לא רואה טוב....
ואז בהערה כתוב- אשמח אם תיצרו איתי קשר ומס' טלפון...
התקשרתי ומתברר שזה מישהו שקניתי ממנו מוצר לפני פסח והעברתי לו כסף לחשבון.
השבוע עבר על הדפי חשבון ולא זכר מה זו ההעברה הזו
עשה העברה חוזרת של 10 אגורות ובמקום שאפשר לכתוב הערה- כתב- נא לחזור אלי עם מס' טלפון.
זה היה ממש רעיון!!

• הוסף לסימניות
השנה גם הדפסתי דפי פירוט ולהפתעתי ראיתי שהופקדו בחשבוני אלפי שקלים מכל מיני עמותות ואנשים שלא שמעתי את שמם מעולם !

בבירור יותר מעמיק מתברר, שהפקדתי צ'קים באמצעות האפליקציה של הבנק בסלולאר ומשום מה במקום לרשום בדף פירוט שמדובר בצ'ק, מחשב הבנק הוציא כל מיני שמות של עמותות כאילו שהם הפקידו לי בחשבון, אבל הכל באמת היה מהצ'קים שאני הפקדתי.

(וסתם עברו עלי מספר ימים במחשבות מי כ"כ חושב עלי ומפקיד לי כספים....)

• הוסף לסימניות
אתמול הופקד לחשבון הבנק שלנו סכום נאה של כמה אלפי שקלים
ואין לנו מושג מיהו האיש ומה הקשר שלו אלינו.
על פניו זאת נראית טעות (?!)
כל הטלפונים שקיבלנו מ 144 בשם המשפחה הנ"ל לא רלוונטיים
הפרט המזהה הנוסף הוא מספר סניף בבנק הפועלים,
אך אני לא מצליחה להשיג מענה אנושי בבנק כי אני בבנק אחר ואין לי קוד טלפוני
מה עושים?

אם תראו שזה ממש מיותר לכם,
ותופס מקום בחשבון-
אשמח לעזור לכם..
ולקבל את הכסף בהעברה בנקאית...

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אם תראו שזה ממש מיותר לכם,
ותופס מקום בחשבון-
אשמח לעזור לכם..
ולקבל את הכסף בהעברה בנקאית...
ואו. מדהים לראות כיצד עם ישראל ערבים זה לזה.
ככה בלי להכיר.. מדהים.
פרטי בנק באישי

• הוסף לסימניות
אז אצלנו זה גם היה, בטעות של הבנקאי, ואחרי יומים תקנו את זה והוציאו את הכסף, רק נשאר לנו לשלם את העמלה.

• הוסף לסימניות
גם לי קרה פעם באיזה חשבון רדום ולא שמתי לב שנכנס בכלל עד שהתקשרה אליי פקידה וביקשה שאחזיר את זה כי זה היה טעות וזהו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה