כללי אלמנטים הקשורים לחלאקה

• הוסף לסימניות
עדיפות לתמונות ולא איורים. המטרה היא להשראה בלבד ולכן האיכות אינה חשובה.
פריטים שנחוצים לי:
ציצית. (לא וקטורי)
אב האוחז את ילדו העטוף בטלית
כיפה עם איור מתאים
ספר מסורת
ילד עם תלתלים/שיער ארוך
או כל דבר אחר הקשור לחלאקה.
תודה רבה לכל העוזרים

• הוסף לסימניות
בבקשה...

קבצים מצורפים

• 001.jpg
    KB 941.7 · צפיות: 75
  • הוסף לסימניות
אולי בכל אופן יש למישהו דרך לעזור?

פריטים שחסרים לי:
ציצית
אב הלוקח את בנו עם טלית

האיכות או תמונת הפנים אינם חשובים שכן הם דרושים לי להשראת נפילת הטלית, ההצללות, הזווית וכדו'.
לא יעשה שימוש בתמונות עצמם!
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
כמעט לכל משפחה עם ילד שעבר את גיל 3 יש תמונות כאלה. ניסית בסביבתך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;882570:
כמעט לכל משפחה עם ילד שעבר את גיל 3 יש תמונות כאלה. ניסית בסביבתך?

לי עצמי יש 2 בנים מעל גיל שלוש אך אנחנו וגם הסביבה בה אנו גרים אינה נוהגת מנהג זה וזו הסיבה שבפריטים הללו נתקעתי

• הוסף לסימניות
אולי תכתבי מייל לשלוח אליו, (לי אישית אין תמונות כאלה) אבל אדם פרטי לא ירצה לחשוף בפורום.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;882582:
אולי תכתבי מייל לשלוח אליו, (לי אישית אין תמונות כאלה) אבל אדם פרטי לא ירצה לחשוף בפורום.

ניתן לשלוח לכתובת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה