כללי אלמנטים קנויים בלוגו

• הוסף לסימניות
שאלה שמנקרת לי בראש כבר מספר ימים:
לקוח הזמין אצלי לוגו. ישבתי וחשבתי איך לעצב את הלוגו, מה הכי מאפיין את העסק, צבעים, פונטים, אלמנטים ועוד.

לאחר מספר סקיצות ולא מעט התלבטויות, החלטתי על אלמנט מסויים המשקף את מהות העסק בצורה הטובה ביותר. דא עקא, אני לא צייר גדול ואין לי את היכולת לאייר את הצורה הזו באילוסטרייטור, אז החלטתי לחפש במאגר התמונות אליו אני מנוי, אובייקט וקטורי מתאים.
כמובן שביצעתי בו מספר שינויים, והתאמתי אותו למראה הכללי של הלוגו.

האם זו דרך נכונה לעצב לוגו ללקוח? או שמא עלי לתת לו לוגו כזה שלא יוכל למצוא כמוהו או דומה לו?

חשוב לציין שאני לא מוריד אלמנט מהאינטרנט, כותב את שם החברה ושולח ללקוח, אלא עובד קשה על מנת לעצב את הלוגו המושלם, רק שבדרך נעזר באיורים מקצועיים.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שיש בזה בעיה
ראיתי הרבה לוגואים שמבוססים ע"י אלמנטים
או השראה ממאגרים שיש
נראה לי שבשביל זה,
הדברים נועדים.
מקצועיים ממני!
תקנו אותי אם אני טועה.
מכל מלמדי השכלתי

• הוסף לסימניות
ראה ערך: שטראוס. (או שהיגזמתי. הם ממש לקחו אלמנט מוכן בלי לשנות כלום!)

• הוסף לסימניות
לגיטימי, פרקטי, הגיוני ולעיתים גם הכי מתבקש.
אם נחשוב על זה מעט, גם פונט הוא סוג של "אלמנט גרפי ווקטורי קנוי".

בהצלחה, ובלי נקיפות מצפון מיותרות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה