נכתב ע"י יעל א;1681074:שיפור!
רק הפונטים- אויש!
נכתב ע"י מלפפון;1681183:מי את שתרשי לעצמך ממש סותר את המסר שהיא רוצה להעביר!
מי את- הבעת זלזול של מי את תחליטי לעצמך. אנחנו נחליט בשבילך.
.
נכתב ע"י 3012;1681044:חו"דכם חשובה לי.
תודה!
(זה אמור להיות עמוד אחרי עמוד...)
נכתב ע"י wald;1681439:ראיתי את הטקסט הזה בסרט לחלום באותיות
באנגלית זה הצטלצל מאד טוב, והעתקתי לי את התרגום
אבל הניסוח העברי לא היה טוב והוא עדיין מחכה לשכתוב שתכננתי לעשות לו
נכתב ע"י 3012;1681626:התרגום הזה יותר מוצא חן בעיניך?
ריכוז גבוה מאד, יש לומרנכתב ע"י wald;1681629:בגלל שיש בו כמין ריכוז גבוה של תובנות
נכתב ע"י wald;1681667:תשארי באותו פונט שיש במודעה
גם ככה יש כאן מספיק שינויי פונטים
במודעה אמנם יש 2 פונטים אבל הלוגו בפונט שלישי ויש לו נוכחות בולטת במודעה
לא הייתי מוסיפה עוד פונט. (ריכוז גבוה של פונטים)
אגב, נראה שבטקסט האותיות עברו מתיחה קלה, אני צודקת? כי אם כן הייתי ממליצה להחזיר למצב ברירת המחדל
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים