כללי אלפון???? כיס??????????

• הוסף לסימניות
חברי פרוג היקרים!
אפשר יעוץ קטן בתמחור? :)
אני צריכה לעצב ולעמד אלפון כתובות קטן בפורמט כיס,
(חצי מ-A5 במצב פתוח-דאבל)
האלפון אמור לכלול גם פרסומות שחלקן עלי לעצב.
מספר כתובות משוער:550 (כתובות! לא עמודים....)
כיצד עלי לתמחר עבודה כזאת?
לפי עמוד? אז כמה?
או אולי גלובלי?

מי יכול לעזור לי? :rolleyes:
תודה!

• הוסף לסימניות
אני בעבודה כזו הייתי לוקח לפי שעות. עבודה יותר טכנית ופחות עיצובית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;688551:
אני בעבודה כזו הייתי לוקח לפי שעות. עבודה יותר טכנית ופחות עיצובית.
כן, נכון, גם אני חושבת ככה,
אבל הלקוח רוצה לדעת כמה זה יעלה לו ;) בערך.....
אז בכמה שעות אתם מעריכים כזה דבר? (ממש ממש בערך...)

• הוסף לסימניות
תלוי איך הלקוח מביא את החומר.
בעבר קבלתי עבודה כזו.
האלפון מלקוח א' לקחה X זמן, כי הביא הכל מסודר וערוך.
והאלפון מלקוח ב' לקחה שנה(!) כל פעם היו תיקונים נוספים, פרסומות התחלפו
ועד שהאלפון יצא לדפוס-זה נמרח ונמשך.
שורה תחתונה: איך הלקוח יביא את החומר?!
להקליד את הכתובות-זה לא ה"פרוייקט".
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה