כללי אלפון -

• הוסף לסימניות
משהו יכול עזור לי,
איך בונים כזה צורת דף של אלפון בצורה מהירה באינדזיין,
אני יודע שיש כל מיני אפשרויות בניה, אבל אני עדיין לא יודע,
אם משהו יכול לתת לי קצת מושג,
אני אשמח.
אני מצרף דוגמא .

קבצים מצורפים

• עמוד דוגמא.pdf
    KB 169.6 · צפיות: 87
  • הוסף לסימניות
יש פה כ"כ הרבה דברים שקשה להתחיל לפרט.
בעקרון זה בנוי על סגנונות מקננים.
צריך לבנות סגנון תו רגיל וסגנון תו מודגש.
אח"כ לבנות סגנון פסקה שבו תופיע מילה ראשונה מודגשת, אח"כ מילה שניה רגילה, והסגנון עצמו יהיה מודגש.
צריך גם לעשות טאבים ולהגדיר שיהיה נקודות עד הטאב.
בשביל הריבועים האפורים צריך שהכל יהיה בתוך טבלה, או שמסתמא יש דרך לעשות את זה בלי טבלה. אני לא יודעת עד כדי כך.
זה בגדול, מלמעלה.
מקוה שהובנתי ועזרתי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
זה מחולק לכמה שלבים. אעזור לך עם העיקר.
1. זה עבודה עם כלי החיפוש/החלפה והרבה grep.
2. אם אתה מתקשה עם grep יש דרך חובבנית משהו, אבל עושה את העבודה. בקבוץ האקסל בין עמודה לעמודה תוסיף עמודה ריקה, ואז פשוט את העמודה הריקה תחליף לשיפט טאב לרווח וכו'.
3. לגבי המילים אתה עובד עם כמה סגננות פסקה. בתוך הסגנון אתה מגדיר מה הסגנון הבא בתור.
4. לגבי הרקע האפור אם אתה מענויין להשתמש בו, לא זוכר את הקיצור דרך בע"פ. אבל קיימת אופציה להוסיף קו עילי או תחתי לטקסט תגדיר את זה בסגנון פסקה.

מקוה שעזרתי!

• הוסף לסימניות
זה מחולק לכמה שלבים. אעזור לך עם העיקר.
1. זה עבודה עם כלי החיפוש/החלפה והרבה grep.
2. אם אתה מתקשה עם grep יש דרך חובבנית משהו, אבל עושה את העבודה. בקבוץ האקסל בין עמודה לעמודה תוסיף עמודה ריקה, ואז פשוט את העמודה הריקה תחליף לשיפט טאב לרווח וכו'.
3. לגבי המילים אתה עובד עם כמה סגננות פסקה. בתוך הסגנון אתה מגדיר מה הסגנון הבא בתור.
4. לגבי הרקע האפור אם אתה מענויין להשתמש בו, לא זוכר את הקיצור דרך בע"פ. אבל קיימת אופציה להוסיף קו עילי או תחתי לטקסט תגדיר את זה בסגנון פסקה.

מקוה שעזרתי!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה