כללי אל פסק למחשב

• הוסף לסימניות
בס"ד
שלום וברכה
אבקש את המלצתכם לאל פסק איכותי
חברה, דגם וכו'

• הוסף לסימניות
אני קניתי מפרסומון,
ממליצה!

• הוסף לסימניות
יש לי כבר שנה +-
בנתיים הכל תקין
(טפו טפו ;);))

לא מבינה איך פעם הייתי בלי , כל הפסקת חשמל הכי קטנה היה הולך הכל , פה המחשב ממשיך כרגיל. חובה לדעתי!

• הוסף לסימניות
יש בבנדא מגנטיק, אם אתם כמה שווה לקנות שם.

• הוסף לסימניות
עוד שאלה (סליחה על החקירה...;))
כמה זמן הוא מחזיק את המחשב בהפסקת חשמל?

• הוסף לסימניות
בד"כ דקה / שתיים.
ככה זכור לי.
את מספיקה לכבות את כל התוכנות ולסגור את המחשב כמו שצריך.

• הוסף לסימניות
אני גם קניתי מפרסומון ומאד מרוצה
אי אפשר בלי זה
אצלינו יש המון הפסקות קצרצרות מאד מידי פעם
אני אפילו לא מכבה זה ממשיך לעבוד כרגיל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודיו ישר;1829155:
אני גם קניתי מפרסומון ומאד מרוצה
אי אפשר בלי זה
אצלינו יש המון הפסקות קצרצרות מאד מידי פעם
אני אפילו לא מכבה זה ממשיך לעבוד כרגיל

לכמה זמן מחזיק בהפסקת חשמל ארוכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אסתר10;1829166:
לכמה זמן מחזיק בהפסקת חשמל ארוכה?

זה לא בשביל להמשיך לעבוד בהפסקת חשמל.
- כי לכי תדעי מתי יגיע הרגע שזה יגמר?

אבל זה כן בשביל להספיק לשמור את כל הקבצים שפתוחים במחשב ולכבות אותו רגוע.
כידוע מחשב שנכבה פתאומי נהרס בסופו של דבר.
מומלץ מאד!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה