עזרה אל תהיו תמימות!

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
הבעיה שגם אם היא לא יודעת מה שם הניק שלי אבל יודעת שהיא המליצה עלי ולמחרת יש מישהי חדשה , לא קשה לקשר...
זו בדיוק הבעיה שלי, מכירה אישית 5 נשים לפחות בחכמת ואין מצב שמבקש מהם להמליץ.
את חושבת ששמים לב מי חדשה?
יש כל הזמן חדשות.......
ואם את מפחדת אז תגידי למנהלת להכניס אותך עוד חודש /חודשיים/שנה/שנתיים

• הוסף לסימניות
הבעיה שגם אם היא לא יודעת מה שם הניק שלי אבל יודעת שהיא המליצה עלי ולמחרת יש מישהי חדשה , לא קשה לקשר...
זו בדיוק הבעיה שלי, מכירה אישית 5 נשים לפחות בחכמת ואין מצב שמבקש מהם להמליץ.
את לא צריכה להפציף בהודעות מהרגע שאת נכנסת...
וגם הבירוקרטיה לוקחת זמן
זה לא שאת מבקשת מהם בראשון שימליצו עליך, ובשני את כבר בפנים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי
זה תמונה באמת?
עוד אין לה חגורה
גם לי עדיין אין....
3.PNG

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שכל משתתף פה עושה פאזל ומצרף את כל החלקים...
לא צריך לעשות פאזל וחקירות שב"כ.
אבל ברגע שסיפרת סיפור שמוכר למישהו מסביבתך, המשמש שלך יתפוס לו את העין, ובהודעה הבאה שתעלי פרט מוכר הוא כבר יבין שזאת את. ומכאן והלאה- הוא מן הסתם יקרא את כל ההודעות שלך.

ואגב, משתדלת לא לחשוף דברים ממש קריטיים
כדי שאם חו"ח יעלו עליי לא יהיו פדיחות מדיי גדולות....
אבל לכתחילה מעדיפה להשאר אנונימית.
מעולה. זה מה שרציתי לומר.

• הוסף לסימניות
רוצה להזהיר גם משירשורים במייל ששולחים תמונות או משהו אחר ואחרי כמה זמן מקבלים הודעה בסגנון מי זאת היפה בתמונה רוצה להתכתב איתי וכולי

• הוסף לסימניות
כל אחד שנכנס להסטוריה של ההודעות שה יכולה לראות...
לא הבנתי מה לא יפה?
לא הבנתי
זה תמונה באמת?
עוד אין לה חגורה
לא - נתתי לה לדמיין את השטיח האדום......
וDM, את אחותי???????
אחרת לא יכולה להסביר את רמת החפירה הארכיוליוגית....
לא ידוע לי על אחות שנמצאת כאן,
וגם אם כן - היא בטח יודעת את הניק שלי, כי אני ממש לא נזהרת בדברים.......
וממש לא עשיתי חפירה, נכנסתי להיסטוריה של ההודעות שלך, כדי להראות לך שאי אפשר לשמור......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה