עזרה אל תכעסו ואל תדונו

• פותח הנושא : )
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
@(:
אני רוצה לכתוב כאב גרוש לשעבר עם 3 בנות, היום ב"ה אשתי אשת חייל עושה את העבודה ממש כמו ולפעמים יותר מאמא שלהן

שהתגרשתי הייתי עם 3 בנות וזה היה דילמה מאוד לא פשוטה כי הגדולה בת 10 והקטנה בת חודשיים והבנות רוצות לצאת איתך לחופשה, וגם אתה רוצה להרגיש את הבנות שלך, לחוות יחד להתרגש יחד, לשמור חוויות עמוקות וזיכרונות שילוו אותנו לכל החיים,
נכון נוטים לחשוב שילדים לא זוכרים (טרחו לאמר לי את זה מספר רב של פעמים) אבל אני החלטתי שלא יהיה!!! אני יהיה עם הבנות שלי בכל החוויות בכל חופש לפחות 4 ימים של טיולים.
בדרך כלל השתדלתי לצאת ביחד עם אחים אחיות הורים וכאלה וכך פשוט תמיד הבנות היו עם הבנות והבנים עם הבנים, ובערבים השתדלנו לחוות חוויות משותפות, כמו כן הלכנו לכל מיני מקומות מעורבים כמו פארק הקופים, לונה פארק, טיול בחוף ים בשעות הערב, מעלים לירושלים בכל האטרקציות בחוץ היו טורים מגבילים לנשים וגברים, והיינו יוצאים לסיורים בעיר דוד (לאחרונה בוטל, וחבל), ועל זה הדרך.
היו רגעים קשים, בהם הילדות מרגישות גדולות ורוצות בלי הקטנות, וכן להפך.
והיריעה קצרה מלהכיל, הרעיון למצא פיתרונות יצירתיים לחוות יחד דברים,
ב"ה זכיתי באשת חייל, והאמת שזה היה התנאי שלי בשידוכין שהאישה תדע לקבל ולהכיל את הבנות שלי והתפללתי על זה המון.... ולא זה לא ורוד יש הרבה מעלות ומורדות אבל שיש מטרות מצליחים
בהצלחה

• הוסף לסימניות
בכל מקרה תהיה עירני
לא פעם ראשונה אצלנו ברוך השם,
יש לו קביעות בחול המועד.
ולא איש מזיק, אלא קצת פחות נעים.

ובכל זאת ראש חודש אלול... אפילו הדגים רועדים.
אז מותר לעשות קצת למען השני.

וחמוד אחד מהפורום כאן שלח לי מתוך אחד ממפרשי התורה על פרשת השבוע - 'שכל מי שיש בו רחמים ומרחם על הבריות הקב''ה מרחם עליו כאב על הבן'

• הוסף לסימניות
אההההה, עסוק במלאכתו?!!!!!
הבנתי !!!!
יש הקלות איפה שנח
עסוק במלאכתו להיות במופע נשים ששרות ומנופפות את שערן קרי פאה אחורה
והסאונד מן עסוק במלאכתו וממש לא שומע קול באשה ערווה ולא עסוק ביופיין
ובים המציל ממש עסוק בלאכתו הוא לא נושם לרגע ולכן לא מתבונן במשקפת על בנות ישראל
אז תתעסקו במלאכתכם ואל תדונו אחררים
קטונתי מלהביע דעה בנושא כ"כ מורכב, אבל הדין של "טריד במלאכתו" הוא הלכה ולא סתם "הקלות איפה שנח".

• הוסף לסימניות
מה עושה אם חד הורית שיש לה בנים?
בנים בגיל שעדיין לא יכולים ללכת לבד לים/בריכה?
רוב האנשים לא מעונינים לקחת אחריות נוספת בדרכם לים, לא שופטת...
אבל גם לילד המתוק הזה יש רצונות.
החליטה האם לקחת אותו איתה לחוף נפרד.
לא ילד גדול, כן?
איזה הערות.
ומבטים.
למה לטמא ילד טהור
במראות אסורות...?
הרי יש שם מלא פרוצות :(

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה