'אל תמנע טוב מבעליו' או משהו כזה

• הוסף לסימניות
יש הרצאות של הרבנית רות שמש לנשים בקול הלשון, כל יום הרצאה חדשה 'חברותא'
כבר תקופה ארוכה שאני שומעת את הרבנית רות שמש בטלפון ואפשר להגיד שזה 'מחיה'
אותי, היא מדברת בגובה העיניים על ענינים של יומיום, חינוך שלום בית וכדו',
מתקשרים לאחד המספרים של קול הלשון
אני מתקשרת ל: 0722741111
מקישים את הסיסמא: 147312
מגיעים למאגר של ההרצאות שלה,ושומעים את ההרצאה החדשה
ממליצה בחום!!

• הוסף לסימניות
חבל לפספס...
אולי עוד מישהי תראה ותקח ללב...

• הוסף לסימניות
למה אין את זה בהרצאות להורדה באתר שלהם?
מבחינתי- להחזיק את הטלפון צמוד לאוזן הרבה זמן זה לא לעניין,
יש עם מי לדבר שישימו שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bhj;731126:
למה אין את זה בהרצאות להורדה באתר שלהם?
מבחינתי- להחזיק את הטלפון צמוד לאוזן הרבה זמן זה לא לעניין,
יש עם מי לדבר שישימו שם?

זה כן שם :) : עשיתי חיפוש ב"מגידי שיעורים" על שם רות שמש וזה עלה לי.-

עברית >> מוסר וחסידות >> שיעורי קירוב >> איילת השחר >> אילת השחר חברותא – הרבנית רות שמש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סתם ככה, אני שמה את הטלפון על רמקול ומדיחה כלים/מקפלת כביסה וכו' בהנאה רבה..
יש גם פלאפון כשר 052-7181818 של קול הלשון, ככה שאם את יושבת לך באוטובוס בנסיעה לעבודה, או בתור לרופא וכדו', אין צורך להסתכל על הקירות ולקרוא את והדרת פני זקן, או להבין מה עושים עם פטיש הבטחון.. או להקשיב לשיחה המרתקת של היושבת מולך....
בקיצור.. זה נקרא 'זה נהנה וזה לא חסר' ועוד יותר 'הבא להיטהר מסיעין אותו'

• הוסף לסימניות
הטלפון הישיר של ההרצאות שלה (חוסך את המרכזיה של קול הלשון)
03-6171121

• הוסף לסימניות
למי שעדיין משתכנעת מפרסומות, גרפיקה על חשבון הבית...

וכן מי שרוצה אפשר אצלי למלא לנגן סידרה מ ד ה י מ ה! של הרבנית, הדרכה לחיים בצורה מסודרת, מרתקת ומובילה למהפך בחיים!!
זה עולה 30 ש"ח
אפשר לשלם לרבנית או לי ואני מעבירה לה
הרבנית לא מכירה אותי ואני עושה את זה אך ורק כדי שתטעמו את טעם החיים
אני מעבירה לה את הכסף דרך חבר של בעלי שהוא אח של הכלה שלה;)
סידרה של 29 שיעורים באורך שעה בערך כל אחד

אני גרה במקום מרכזי בבני ברק, כך שיחסית קל להגיע, וכן מי שרוצה אוכל לשלוח לה דיסק בדואר (השיעורים כבדים ואין לי אפשרות להעלות אותם לשרת שלי)

אין לי מניות כספיות בענין, מניות רוחניות, אני מקווה שכן...

קבצים מצורפים

• rut_shemesh.jpg
    1.1 MB · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י צמרת;734342:
וכן מי שרוצה אפשר אצלי למלא לנגן סידרה מ ד ה י מ ה! של הרבנית, הדרכה לחיים בצורה מסודרת, מרתקת ומובילה למהפך בחיים!!
זה עולה 30 ש"ח
אפשר לשלם לרבנית או לי ואני מעבירה לה
הרבנית לא מכירה אותי ואני עושה את זה אך ורק כדי שתטעמו את טעם החיים
אני מעבירה לה את הכסף דרך חבר של בעלי שהוא אח של הכלה שלה;)
סידרה של 29 שיעורים באורך שעה בערך כל אחד

אני גרה במקום מרכזי בבני ברק, כך שיחסית קל להגיע, וכן מי שרוצה אוכל לשלוח לה דיסק בדואר (השיעורים כבדים ואין לי אפשרות להעלות אותם לשרת שלי)

אין לי מניות כספיות בענין, מניות רוחניות, אני מקווה שכן...

יפה מאוד - תזכי למצוות.
הייתי "עורכת" את השורה השנייה במודעתך היפה. משהו קצת יותר מעודן ולא דוגרי לפני ש...;)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה