מידע שימושי אל תשלמו כסף מיותר על כדורי קפאין! יש תחליף זול ואיכותי בהרבה

• הוסף לסימניות
גם אני תמיד סבלתי ממחסור בקפאין בצום
ולכן שבוע לפני ת"ב ויו"כ הייתי מוריד את הקפה עד לאפס

בערב ת"ב האחרון גיליתי מוצר חדש בשם כדורי קפאין, אבל באזור שלי אזלו
ואז מישהו כתב בפורום הזה שגם באקמול פוקוס יש קפאין בשחרור מושהה לכמה שעות

ביקשתי מהרוקח אקמול פוקוס, הוא אמר שאזל בחברה, אבל שגם ב'אקסדרין' יש קפאין וזה ממש מקביל (זו סתם תרופה מעולה למיגרנה, כדאי להכיר)
קניתי חפיסה (30 ש"ח ל-30 כדורים בבית מרקחת של הקופה)
לראשונה שתיתי קפה כהרגלי עד סעודה המפסקת
לקחתי 2 כדורים בבוקר הצום וראיתי ישועות!

• הוסף לסימניות
לדעתי את כדורי הקפאין לוקחים לפני הצום
לא נראה לי שאקמול פוקוס יעזור מלפני הצום

• הוסף לסימניות
אתה מתכוין שלקחת ’’משכך כאבים’’ לפני הצום, ברור שלא יהיה לך כאבי ראש...

• הוסף לסימניות
לא הבנתי לקחתם כדור ב"צום" בשביל הקפאין שלו? מי אמר שמותר? אולי תשתו קפה בצום בשביל הקפאין?? אני לא פוסק אבל צריך לשאול רב.

• הוסף לסימניות
מותר??

אם כבר פתילות
לכאורה מצד איסור התענית, זה כמו לבלוע אבן, מה ההבדל?
אלא הבעיה שיש ביו"כ ואין בת"ב, היא שאסור ליטול תרופה בשבת
וא"כ עדיף ליטול כדור קפאין שאינו תרופה (אבל אולי הוא נחשב מזון...)

• הוסף לסימניות
גם אני תמיד סבלתי ממחסור בקפאין בצום
ולכן שבוע לפני ת"ב ויו"כ הייתי מוריד את הקפה עד לאפס
כתבתי כבר לפני ת"ב- הדבר האחרון לפני הצום הוא לשתות כוס קפה - עם הרבה קפה. כך הקפאין נשאר לאורך כך הצום- מנסיון.

• הוסף לסימניות
הכדור קפאין לא כזה פתרון טוב
במהלך הצום מרגישים תחושת צמא חזקה מהקפאין
שמעתי כמה שזה עשה להם יותר קשה לצום

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה