- הוסף לסימניות
לא יותר מהר מחברות אחרותמתבלה מהר
לא יותר מהר מחברות אחרותמתבלה מהר
גם לדעתי.מתבלה מהר
נכון.לא יותר מהר מחברות אחרות
ואיך המחירים שלהם?מניסיון שלי אני חושבת שקסטרו עמיד יותר מנקסט
מכנס סקיני - גזרה לא מדי צרה 59.9ואיך המחירים שלהם?
אשמח לקישור ,תודה רבהאני קונה דגם צר יש לי ארבע בנים בגובה סטנדרטי
לגדול בן חמש וחצי קונה 3-4
לאמצעי בן ארבע 2-3
ילד בן שלוש 1.5-2
ולקטן בן שנה וחצי 12-18
מכנסים מעולות קונה רק משם . מחיר מעולה אכות מעולה . רק אותם אני קונה מכנס לעונה אחת כי יש לי להעביר לילד הבא אם את רוצה שיהיה מקום לעוד עונה תקחי יותר גדול אבל לדעתי לקחת לילד בן שלוש יותר מ 1.5-2 זה ענק מנסיון של עוד חברות![]()
הי עבר כבר זמן ועכשיו הוא בן שלוש וחצי העליתי קצת את המידות ולקחתי לו 2-3 זה לא הכי מדויק שבעולםאשמח לקישור ,תודה רבה
ואת בטוחה שילד בן 3 לקחת מידה 1.5-2
כי אמרו לי כאן כמה לקחת מידה 2-3 לפחות
אשמח לשמוע.
בן חמש 4-5 בן שלוש 2-3 נקסט תמיד מידה פחות לילד ממוצע לא גבוה מידיקנה מכנסי צ'ינו סטרץ' (גילאי 3 עד 16) מנקסט ישראל
קנו for Stretch Chino Trousers (גילאי 3 עד 16) מנקסט ישראל. עם משלוח בינלאומי והחזרות. קנו עכשיו!www.next.co.il
איזה מידה לקנות לילד בין חמש ושלוש וחצי?
תודה רבה
איזו מידה הזמנת?אני רוצה לקנות מכנס גינס ארוך לילד בן 2וחצי גבוה וגודל רגיל קניתי פעמים והיה ממש ענק אשמח להמצות מה מתאים
גם חושבת ככהאיזו מידה הזמנת?
אני מזמינה לרוב מידה-שתיים פחות. לדוג אם אני קונה עכשיו לכל החורף נראה לי הייתי מזמינה 1.5-2
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים