דרוש מידע אם את מתמצאת במכנסי ילדים בנקסט אשמח שתכנסי >>

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי אני חושבת שקסטרו עמיד יותר מנקסט

• הוסף לסימניות
ואיך המחירים שלהם?
מכנס סקיני - גזרה לא מדי צרה 59.9
יש שני גווני כחול, אני אוהבת את הבהיר יותר
ילד בן 10 סטנדרטי לוקח 9-10 ויושב מעולה
לפעמים יש מבצעים ממש שווים
לפני כמה זמן היה על המכנסיים האלה 50 אחוז לכמה ימים
כרגע יש שם בחמישים שקל שתי גזרות אחרות
דוהה יחסית מהר
גזרה מאוד גדולה.

• הוסף לסימניות
אני קונה דגם צר יש לי ארבע בנים בגובה סטנדרטי
לגדול בן חמש וחצי קונה 3-4
לאמצעי בן ארבע 2-3
ילד בן שלוש 1.5-2
ולקטן בן שנה וחצי 12-18
מכנסים מעולות קונה רק משם . מחיר מעולה אכות מעולה . רק אותם אני קונה מכנס לעונה אחת כי יש לי להעביר לילד הבא אם את רוצה שיהיה מקום לעוד עונה תקחי יותר גדול אבל לדעתי לקחת לילד בן שלוש יותר מ 1.5-2 זה ענק מנסיון של עוד חברות :)
אשמח לקישור ,תודה רבה
ואת בטוחה שילד בן 3 לקחת מידה 1.5-2
כי אמרו לי כאן כמה לקחת מידה 2-3 לפחות
אשמח לשמוע.

• הוסף לסימניות
אשמח לקישור ,תודה רבה
ואת בטוחה שילד בן 3 לקחת מידה 1.5-2
כי אמרו לי כאן כמה לקחת מידה 2-3 לפחות
אשמח לשמוע.
הי עבר כבר זמן ועכשיו הוא בן שלוש וחצי העליתי קצת את המידות ולקחתי לו 2-3 זה לא הכי מדויק שבעולם
אבל עומד יפה מכנסים קצרות תמיד את יכולה לעשות קיפול אחד ויש גומי במכנס ככה שזה לא בעייתי
זה הדגם ליום חול

• הוסף לסימניות

איזה מידה לקנות לילד בין חמש ושלוש וחצי?

תודה רבה
בן חמש 4-5 בן שלוש 2-3 נקסט תמיד מידה פחות לילד ממוצע לא גבוה מידי

• הוסף לסימניות
חליפת ילדים
איזה מידה אתן ממליצות לי להזמין לילד חלאקה רזה ולתינוק בן שנה וחצי
אני ממש לא מזמינה הרבה מנקסט כך שאשמח להמלצה למידה ואם נראה לכן שיעמוד יפה

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מכנס גינס ארוך לילד בן 2וחצי גבוה וגודל רגיל קניתי פעמים והיה ממש ענק אשמח להמצות מה מתאים

• הוסף לסימניות
אני רוצה לקנות מכנס גינס ארוך לילד בן 2וחצי גבוה וגודל רגיל קניתי פעמים והיה ממש ענק אשמח להמצות מה מתאים
איזו מידה הזמנת?
אני מזמינה לרוב מידה-שתיים פחות. לדוג אם אני קונה עכשיו לכל החורף נראה לי הייתי מזמינה 1.5-2

• הוסף לסימניות
קניתי בחורף השנה מידה 9-12 חד' והיה מאוד גדול ואם אפשר לשלוח קישור לגיזרה מוצלחת של גינס

• הוסף לסימניות
למי יש קישור למכנס קורדרוי צר, לילד בן 4.5

• הוסף לסימניות
מנסיון שלי ואני קונה המון כבר הרבה שנים
אין כמו האיכות של נקסט ואפשר בקלות לכבס גם ב40 מעלות
ובקשר למידות כדאי לכן למדוד את הילד כמו שמודדים גובה בטיפת חלב ולפי זה להחליט כמובן שאם גבולי במספר עדיף לעלות מידה
(רובם אצלי בכל אופן תמיד עם מידה פחות מגילם המידות שלהם גדולות וגזרת סקיני במכנסי בנים מושלמת ויפה)

• הוסף לסימניות
במכנסיים האלה איזה מידה לקחת לגיל שנתיים ולגיל 7 חד'? 6-9 או 3-6? אני רוצה שיעמוד טוב וקצר. תודה!

• הוסף לסימניות
המידות של נקסט בגדול הם יותר גדולות מסטנדרט
ולכן תסתכלי אך ורק לפי הגובה בסנטימטרים של הילד (ולא בדיוק - לדוג' אם הילד 80 ס"מ אז עדיף מידה שעד 86 ס"מ)
המדידה ברעיון כמו שמודדים בטיפת חלב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה