מידע שימושי אם הזמנתם משלוח מסין כנסו >>>

• הוסף לסימניות
לתועלת וידע כולם.
אין לי מקור מוסמך, אבי שמע על כך בחדשות ודאג לעדכן אותי.

ישנה ספינת סחורה בגודל 400 מטר (הכי ענקית) שנתקעה בתעלת סוא'ץ חשבו שיקח קצת זמן כדי לשחרר אותה, אך לא הצליחו.
כרגע משערים שזה עלול לקחת כמה שבועות.
ספינות רבות נתקעו אחריה מכיון שאין להם איך לעבור וחלקם אף לא יצאו כלל.

נשאר לנו רק להמתין למשלוחים ;)

מועדים לשמחה.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
לתועלת וידע כולם.
אין לי מקור מוסמך, אבא שלי שמע על כך בחדשות ודאג לעדכן אותי.

ישנה ספינת סחורה בגודל 400 מטר (הכי ענקית) שנתקעה בתעלת סוא'ץ חשבו שיקח קצת זמן כדי לשחרר אותה, אך לא הצליחו.
כרגע משערים שזה עלול לקחת כמה שבועות.
ספינות רבות נתקעו אחריה מכיון שאין להם איך לעבור וחלקם אף לא יצאו כלל.

נשאר לנו רק להמתין למשלוחים ;)

מועדים לשמחה.
תודה על המידע

• הוסף לסימניות
אכן, כן.

נזק של מיליארדים: אוניית ענק חוסמת את תעלת סואץ
קרוב ל-20 אלף מכולות מכבידות על סיפון אוניית הענק שנתקעה בשבוע שעבר בגדות תעלת סואץ | המצרים מעדיפים להימנע מפריקת המכולות ושולחות למקום עוד ועוד ספינות גוררות | פקק ימי עצום נוצר במקום
אהרן מילר, ט"ו ניסן תשפ"א 28/03/2021 23:41
תגיות:

הנסיבות נבדקות
צילום: pixabay
אילוסטרציהצילום: pixabay

כלי התקשורת העולמיים התעשיינים והכלכלנים, עוקבים כולם אחר אוניית ענק אחת שתקעה את תעלת סואץ, דרכה עוברים חלק גדול מסחורות העולם בדרכם אל הים התיכון והנמלים השונים.
ספינת הענק 'אבר גיוון' (ever given) של חברת 'אבר גרין' (ever grin) נתקעה ב-2 גדות התעלה. ונסיבות התאונה עדיין לא פורסמו. ישנם דיווחים על רוחות צד שהסיטו את הספינה. מנגד יש הטוענים לכשל טכני, וישנם אלו המצביעים על כך שהספינה ארוכה יותר מהאורך המותר להיכנס לתעלה.
כרגע פחות מתעסקים הרשויות בסיבת התאונה. הם עסוקים בשחרור תנועה של כ-400 הספינות התקנות במקום. ובדאגה לנזק של מיליארדים מכל יום בו הסחורות מתעכבות.

מצרים החלה בהיערכות לפריקת חלק מהמכולות, למעלה מ-18 אלף במספר. כדי להקל במעט את משקלה דבר שיסייע מעט בהסטת הספינה ובשחרור הפקק העצום.
מנגד מתקבלים דיווחים כי במצרים הסופגת כאמור הפסד יומי של כ-15 מיליון דולר, דמי מעבר שהייתה גובה מספינות העוברות בתעלה. מעדיפים להוזיז את הספינה ללא צורך בהקמת נמל זמני לפריקת המכולות. לצורך כך הובאו למקום עוד 4 ספינות גוררות.
יצוין כי על הספינה הענקית כ-10 מכולות המובילות בעלי חיים, ומיום ליום הסיפור הולך ומסתבך.

מקור: https://www.bhol.co.il/news/1201792

• הוסף לסימניות
בוקר טוב...
כבר שבוע זה ככה...
הם רוצים עכשיו לפרוק את הקונטיינרים מהאוניה כדי שהיא תהיה יותר קלה ויוכלו לשחרר אותה

• הוסף לסימניות
וואו
למה דוקא מסין?

• הוסף לסימניות
לכל מי שדאג
בתום שבוע של מאמץ: הספינה שגרמה לפקק אדיר בסואץ, חולצה
אחרי קרוב לשבוע של פעולות קדחתניות ומאמץ אדיר, צוותי החילוץ בתעלת סואץ הצליחו לפנות בוקר (שני) לשחרר מגדות התעלה את ספינת הענק שנתקעה בגדות התעלה | לא ברור מתי התנועה תחודש, וכמה זמן יקח עד שמאות הספינות שממתינות לעבור במקום יוכלו להמשיך בדרכן (כל רגע)

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם הזמנות משיין -זה מגיע מסין?

• הוסף לסימניות
לכל מי שדאג
בתום שבוע של מאמץ: הספינה שגרמה לפקק אדיר בסואץ, חולצה
אחרי קרוב לשבוע של פעולות קדחתניות ומאמץ אדיר, צוותי החילוץ בתעלת סואץ הצליחו לפנות בוקר (שני) לשחרר מגדות התעלה את ספינת הענק שנתקעה בגדות התעלה |
לא ברור מתי התנועה תחודש, וכמה זמן יקח עד שמאות הספינות שממתינות לעבור במקום יוכלו להמשיך בדרכן (כל רגע)

• הוסף לסימניות
האם מישהו יודע אם הזמנות משיין -זה מגיע מסין?

לי נראה שלא
הם מגיעות די מהר דווקא
אבל אין לי מושג כמה זמן אורך מסע ימי מסין לכאן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה