דרוש מידע אם יש לי רשיון נהיגה לאוטומט אפשר לנהוג על רכב ידני בהונגריה?

• הוסף לסימניות
האם יש שם הבדל או שאם יש לי רשיון זה כבר טוב?
מבחינת חברת ההשכרה:
לא חושב שיש בעיה. לי תמיד הביאו ידני עם רשיון אוטומט.

מבחינה טכנית:
אתה יודע לנהוג על ידני כמו שצריך?
(אני עשיתי את רוב השיעורים על ידני, בנוסף לנהיגה בחו"ל מידי פעם)

מבחינה חוקית וביטוחית:
לא יודע מה יקרה במצב בו הביטוח יתנער כי אתה מוגבל לרשיון אוטומט.

• הוסף לסימניות
אני מכיר מישהו שהוציא באנגליה ידני על רשיון אמריקאי (שם אין הגבלה, כי הכל אוטומט),
ועשה תאונה עצמית בתחנת דלק באמצע הדרך,
(ב"ה להם לא קרה כלום אבל הרכב הלך באמצע כביש מהיר...),
נקודה למחשבה....

• הוסף לסימניות
עזוב מותר או אסור.
נהיגה בידני שונה מאד מנהיגה באוטומט.
חשוב על הבטיחות, גם שלך ומי שאיתך ברכב, וגם על הסובבים!
אני שואל בשביל מישהו שלמד את רוב השיעורים על אוטומט ובסוף עבר לידני בגלל המורה...
לכן רציתי לדעת מבחינה חוקית ומבחינת הביטוח ומבחינת חברות ההשכרה

• הוסף לסימניות
א. אסור, וזו עבירה פלילית.
ב. אין ביטוח.
ג. הפקידים מודעים לחילוק, והסיכוי שהם יפספסו אותו לא גבוה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה