אם יש לי תוכנה אדובי במחשב ניתן להעתיק אותה למחשב נוסף?

• הוסף לסימניות
יש לי במחשב את כל תוכנות האדובי
האם ניתן להעתיק את ההתקנה שלהם גם למחשב הנייד שלי בחינם?
או שאני צריכה שוב לקנות אותם?

• הוסף לסימניות
לדעתי (מקווה שאני זוכרת נכון) זה אפשרי על שני מכשירים.
את יכולה להיכנס מהמחשב נייד ולהוריד את הקריאייטיב קלאוד דרך המשתמש שלך ואמור להופיע לך שאת מחוברת בעוד מחשב.
משם הכל כרגיל. תוכנות שאת צריכה וכו'

• הוסף לסימניות
פשוט לאתר של אדובי.
https://www.adobe.com/il_he/

מצד שמאל למעלה יש לך כניסה. תיכנסי עם השם משתמש וסיסמה שלך ואז תורידי את הקראייטיב קלאוד.

אה וואו, פתאום אני קולטת שלא כתבתם אם יש לכם מנוי בכלל..
הנחתי שכן.

יש לכם מנוי או שפשוט מישהו התקין לכם את התוכנות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש למישהו קישור לפרימייר או אפטר להורדה חינם?

• הוסף לסימניות
יש למישהו קישור לפרימייר או אפטר להורדה חינם?

• הוסף לסימניות
יש למישהו קישור חינמי להורדה אפטר?
כאן יש את כל חבילת אדובי בהורדה אחת. ואח"כ אפשר לבחור מה רוצים להתקין
כאן יש הוראות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה