• הוסף לסימניות
מזל טוב! נולדה לנו שלישיית נכדים. אנו מחפשים מידע מדויק ועדכני לגבי כל הטבה/עזרה/זכויות וכל כיו"ב הניתנים להורי שלישיות, טיפים ועצות שימושיות. היולדת עדיין בבי"ח והתינוקות בפגיה.
תודה ובשמחות אצלכם!

• הוסף לסימניות
אהבתי את הכותרת, :)
מזל טוב.

• הוסף לסימניות
מצטערת שאין לי ידע, אבל מאחלת לכם שתזכו להרבה נחת מכל השלושה.

• הוסף לסימניות
מזל טוב!
מזל טוב!
מזל טוב!

• הוסף לסימניות
אני דוקא דודה לשלישיה
מה שאני זוכרת מתקופץ ינקותם
לכל תינוק היה צבע שחזר על עצמו בכל הציוד- מוצצים, בקבוקים, וכו'
על הקיר תלה לוח מחיק כזה של "טושים" ועליו היה כתוב
"אכלתי בשעה..." ,- טבלה עם 3 עמודות כמובן וב3 צבעים כנ"ל.
מה עוד?
אם תרצו את הטל' של גיסתי- אם השלישיה, לקבלת טיפים, עיצות ומידע על ארגונים כאלה ואחרים (ויש ..)
תוכלו לפנות באישי

הרבה נחת

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!
תזכו לרוות רב נחת!

• הוסף לסימניות
מזל טוב!!!
תזכו לרוות רב נחת!

http://www.twins.org.il/afaq/c1282.php

שם החברה

טלפון

פקס

כתובת

סוג ההנחה / מתנה

רמדיה נוק ופלייטקס

03-9687900

03-9562587

שלמה בן דוד 5 ראשל"צ

קיים מועדון תאומים- לאחר הצטרפות למועדון מקבלים חבילת שי עם מוצרי החברה וישנה הנחה של מועדון תאומים המשתנה ממוצר למוצר ותלויית תקופה.המוצרים הנשלחים עם שליח עד הבית . דרך מועדון התאומים של רמדיה ניתן גם לקבל הנחה למוצצי נוק ולבקבוקי וכוסות פלא של פלייטקס.

טעמיקו

03-5508018

03-5560418

הכישור 6 א.ת. חולון

שולחים שי עם חבילת דייסות וזאת לאחר הצגת אישור מבה"ח על לידת תאומים,

סימילאק מועדון תאומים

1-800-656501

037691052
בולטימור 4 פ"ת

קיים מועדון תאומים ושלישיות.
עם ההצטרפות למועדון מקבלים שי
ואפשרות להזמין 24 פחיות סימילאק בעלות מיוחדת ללא דמי משלוח.

בטר אנד דיפרנט

02-5355137

02-5354218

סופה 9 מעלה אדומים

שולחים שי לעם חבילת דייסות וזאת לאחר הצגת אישור מבה"ח על לידת תאומים, את מוצרי החברה ניתן להשיג ברשתות שיווק למגזר החרדי כמו שפע שוק ועל פי דבריהם המחירים נמוכים הרבה יותר מהמתחרים

מטרנה (מעבדות)

1800-32-33-33

09-8984070

דואר מעברות

קיים מועדון תאומים- לאחר הצטרפות למועדון קיימת הנחה של 20% על מוצרי מטרנההנשלחים עם שליח עד הבית תוך 3 ימי עבודה.(בהזמנה גדולה ללא תשלום) התשלום מתבצע ע"י יצירת קשר עם המועדון לקוחות ובאמצעות כרטיס אשראי. יש לציין מה סוג התחליף המועדף , וההנחה קיימת גם על דייסות .

אבנט

1800-500000

09-8633622

עד גיל 3 חודשים שולחים מתנה צנועה

גרבר

054-2620867

קיים מועדון תאומים- מעניקים ערכה חד פעמית של מתנה לתינוק ודוגמיות אח"כ מדי פעם קופונים

חיתולים / סבונים / משחות

שם החברה

טלפון

פקס

כתובת

סוג ההנחה / מתנה

בייבי עור

03-9562067

03-9562068

מעניקים מוצר מתנה ודוגמיות

ד"ר פישר

03-6772081

03-6776959

לאחר הצגת אישור מבה"ח על לידת תאומים, שולחים שי עם מוצרי תינוקות . את הפקס יש להפנות לעדנה.

האגיס(חוגלה-קימברלי)

1800-423232 ,08-9772707

08-9293518

מועדון לקוחות אמור להפתח בדצמבר 2005 פרטים באתר והרשמה באתר החברה. באמצעות הרישום ישלחו קופונים ישירות למייל. קיימת חבילת שי לשלישיות ורבעיות . http://www.huggies.co.il/

ליטופים

09-7473223

09-7473937

לאחר הצגת אישור מבה"ח על לידת תאומים, שולחים שי עם 2 חבילות גדולות של חיתולים ודוגמיות של מוצרי תינוקות . את הפקס יש להפנות לדליה

פמפרס

1800-666775

03-5759042

לא קיים מועדון תאומים . חידשו לאחרונה את האתר ומפנים לשם לקבלת כל המידע וההטבות http://www.pampers.co.il/il_IL/home.php

סוד

1800-333322

04-8624898

לא התקבלה תשובה האם ישנה הנחה לתאומים יש לפנות אליהם ולברר לגבי הנחה..

ויטאמד

04-6189028

יש לפנות אליהם ולברר לגבי הנחה.
03-5500949

• הוסף לסימניות
תודה על ההשקעה, MV25!
מישהו יודע על עוד דברים? מה, למשל, עם זכויות להחלמה? (בבקשה, רק מי שיודע דברים ברורים ולא בערך)

• הוסף לסימניות
מענק לידה - תשלום שהמוסד לביטוח לאומי משלם ליולדת לחשבון הבנק שלה, בהתאם למספר הילדים שנולדו באותה לידה.
דמי לידה - תשלום שהמוסד לביטוח לאומי משלם לאשה עובדת שיצאה לחופשת לידה. דמי הלידה באים לפצות את היולדת על אבדן שכרה או הכנסתה בפרק הזמן שהיא אינה עובדת לרגל ההריון והלידה.
לידת תאומים ויותר מזכה את היולדת בחופשת לידה ארוכה יותר, כאשר סך כך התקופה בה זכאית היולדת לדמי לידה עומדת על 17 שבועות (בתנאי שהיולדת עומדת בתנאי הזכאות). במקרה של לידה מוקדמת בה שהו התאומים (או השלישייה, רביעייה וכן הלאה) בפגיה, ניתן לקבל תוספת דמי לידה על תקופת האשפוז בפגיה.
קצבת לידה - תשלום שהמוסד לביטוח לאומי משלם ליולדת שילדה שלישייה ומעלה. הקצבה ניתנת לתקופה של 20 חודשים, והסכום משתנה בהתאם לזכאות.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אגודות כלשהן בציבור שלנו המסייע להורי שלישיות? (התפרסמה איזושהי כתבה על כך באחד העיתונים לפני זמן מה.)

• הוסף לסימניות
לגבי בית החמלה מומלץ מאד לבדוק בבית החלמה טלז סטון אני יודעת שיש להם הרבה מידע ואגודות שמסייעות בענין

• הוסף לסימניות
מצאתי בנט את המסמך הזה

קבצים מצורפים

• 15790287.doc
    KB 330.5 · צפיות: 30
  • הוסף לסימניות
האשכול כבר הגיע לגוגל...

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 266.9 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
הפרטים מעודכנים?
ראיתי משהו על רמדיה...

• הוסף לסימניות
תודה גדולה לMV25. אגב, גם אני נסיתי לחפש בגוגל שלישיה וקיבלתי מבצעים על ספות וכד'... אחרי כמה נסיונות עקרים כנ"ל יצאתי מזה. את האשכול הזה דווקא לא ראיתי עדיין שם.

• הוסף לסימניות
זהו? אין בכל רחבי פרוג מישהו עם שלישיה אישית ממש, עם טיפים ומידע עדכניים מעבר למה שהועלה פה?
ושוב תודה לכל מי שטרח בשבילי.

• הוסף לסימניות
מזל טוב מזל טוב מזל טוב! איזו שמחה, ברוך השם!

גם אני קראתי את הכתבה, נדמה לי ב"פנינים", המוסף לנשים של בקהילה. אבל אני לא בטוחה. נדמה לי שקוראים לגמ"ח הזה "חן לרבים" והוא פועל בירושלים. תנסי לחפש אותו במדריך החרדי.

• הוסף לסימניות
וואו! מזל טוב פי 3

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה