כללי אם קניתי CS5 ואני לא רוצה אותו

• הוסף לסימניות
האם יש דבר כזה למכור את התוכנות?
האם אני יכולה להעביר בעלות למישהו אחר?
זה אפגרייד, כך שאני לא יודעת אם יש הבדל בהתקנה בין אפגרייד לתוכנה רגילה ואיך מעבירים בעלות.
אם יש מישהו שרוצה את זה אגב, תכתבו לי לאישי.

• הוסף לסימניות
בס"ד

תשאלי היכן שקנית, או בחברת קוויקסופט, (אני מאמין ששם תקבלי בטוח תשובה וייעוץ).
ד"א, למה לא לרצות אותו, ישנם שיפורים ופיצ'רים חדשים ששווה להשקיע ולהשתמש בהם.

• הוסף לסימניות
אמרו לי שדווקא לא כל כך שווה החידושים.

• הוסף לסימניות
בס"ד

אני משתמש בהם, ומרוצה מהם מאוד, אבל תלוי כל אחד לפי השיקולים שלו וסגנון העבודה, אני תמיד אהבתי את החידושים של אדובי בפרט בפוטושופ.
למשל: החידושים והתוספים שיש בפוטושופ cs5 מדהימים , צריך ללמוד איך משתמשים בהם וגם טכניקות עבודה, ולמה זה יכול לשמש אותי בעבודה, ומה אני יכול להוציא מהם, וכמובן בשאר התוכנות, וכמובן כמה תקציב יש לי (ממון), זה לפחות מה שאלתי את עצמי לפני שהחלטתי מה אני עושה.
פשוט תעשי שיקול נכון, ולא משנה לאיזה החלטה תגיעי, העיקר שתהיי שלמה עם החלטתך!

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בפוטושופ , אכן ישנם הרבה חדושים, במיוחד צריבה טובה של שיער.. מה שעד עכשיו היה קשה להגיע לתוצאות טובות.

• הוסף לסימניות
אבל באינדיזיין פספסו בגדול. ומה שכן מעניין (כמו הגדרת מספר טורים בתוך סגנון פסקה) לא עובד טוב.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה