אמבטיה... אמבטיה... 2

• הוסף לסימניות
טוב, אז הבעיה להלן לגמרי שונה מ"אמבטיה...1" ;)

מדובר בקטנצ'יק שלי, בן שמונת החודשים, שפוחד פחד מוות מ... מים!
מרוב פחד הוא נעמד בפעם הראשונה ממצב של ישיבה, בעצמו...

המצב הולך ורע, עם הגיע עת המקלחת הזעקות שלו מחרידות את החלל, עניין של זמן עד שהשכנים יתחילו להתלחש...

ניסינו בהדרגה, עם דפני, בגיגית, משחקים ומה לא.
מי שהתנסה ויכול לחלוק את נסיונו עד לפתרון הבעיה- אודה לו מאוד.

• הוסף לסימניות
להיפך , ילדים מרגישים חשופים בלי בגדים, כל ההגנות נופלות. והמגע הזר של המים...לפעמים זה קושי תחושתי. וכשהוא מרגיש יותר בטוח במים. פחות מפריע שהבגדים יורדים אט אט.
שמעתי שיש הדרכה לרחיצת תינוק פעם ראשונה עטוף בחיתול וכשהוא במים לקלף אותו.

• הוסף לסימניות
ננסה...
למרות שהרעיון של טיטול רטוב די מרתיע אותי...

• הוסף לסימניות
תנו לו לשחק עם ספל מים, תשפריצו לו על הידיים והרגליים עם מזרק וכו'... בקיצור, תעשו מזה משחק.
כל דבר קשה כדאי להרגיל בהדרגה...
בהצלחה

• הוסף לסימניות
גם אני עברתי את זה עם הבן שלי כל הבניין ידע שהוא מתקלח (את זה שמעתי מהשכנה לאחר כמה שנים שעברתי משם)
עד כמה שזכור לי גם אני הכנסתי אותו עם בגדים ולאט לאט הורדתי אותם

• הוסף לסימניות
בפרשת "אמא טליבאן" דפקו צמד שוטרים אצל חברה שלי ואמרו שהשכנים מדווחים שהצינוק צורח בצורה מחרידה. היא הכניסה אותם לאמבטיה, ואחרי הדגמה קצרה ביררה אצל השוטרת: "התינוק שלך לא בוכה באמבטיה?"
זו כמובן הסמיקה והודתה שכן, כך שהבעיה הזו חוצה מגזרים ועוד כמה דברים...

• הוסף לסימניות
תבדקי את הנושא של ויסות תחושתי אצל הילד - עברתי את זה עם אחד מהילדים שלי. (תויות של בגדים למשל מגרדות לו?)

• הוסף לסימניות
להכניס לאמבטיה ללא שום מים, רק עם משחקים , לשים ברווזונים ודגים משפריצי מים בתוך קערה נפרדת, לאחמ"כ לפתוח את המים בשקט....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י agav;834067:
תבדקי את הנושא של ויסות תחושתי אצל הילד - עברתי את זה עם אחד מהילדים שלי. (תויות של בגדים למשל מגרדות לו?)

לא:)

נ.ב. גמני למדתי חנ"מ...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה