דרוש מידע אמבטיה מתקפלת למבוגר

• הוסף לסימניות
אנחנו משכירים יחידת דיור לזוג צעיר
יש שם מקלחת מרווחת באורך 130 ורוחב 80
ראיתי ברשת אמבטיה מתקפלת למבוגר האם למישהו יש נסיון עם זה? האם זה נוח לרחצה למבוגר?
1741521305752.png

• הוסף לסימניות
בגודל הזה אפשרי לעשות אמבטיה, נראה לי שזה מאד משמעותי לזוגות,
אם עדיין אתם יכולים ודאי שעדיף לשים אמבטיה רגילה מאשר מקלחון

• הוסף לסימניות
בגודל הזה אפשרי לעשות אמבטיה, נראה לי שזה מאד משמעותי לזוגות,
אם עדיין אתם יכולים ודאי שעדיף לשים אמבטיה רגילה מאשר מקלחון
בשבילנו דווקא אמבטיה היוותה חיסרון.
חיפשנו יחידה לזוג מבוגר שהחליט לעבור לגור ליד הילדים ואמבטיה- מקלחון היה נתון משמעותי
(לי אישית, כאישה צעירה, לא מתאים אמבטיה במצבים מסוימים כסובלת מסימפיזיוליזיס קשה)

• הוסף לסימניות
בשבילנו דווקא אמבטיה היוותה חיסרון.
חיפשנו יחידה לזוג מבוגר שהחליט לעבור לגור ליד הילדים ואמבטיה- מקלחון היה נתון משמעותי
(לי אישית, כאישה צעירה, לא מתאים אמבטיה במצבים מסוימים כסובלת מסימפיזיוליזיס קשה)
מסכימה איתך שיש יוצאים מן הכלל,
אבל לפי מה שנראה בשטח, את רוב היחידות משכירים לזוגות צעירים
שכן ישמחו לאמבטיות
אז אם יש מקום למה לא?
יש מספיק יחידות שיהיו עם מקלחונים לעומת לא הרבה יחידות בלי אמבטיה...

• הוסף לסימניות
היחידה כבר בנויה.
היא קטנה למדי וחבל לנו לחסום את כל השטח עם אמבטיה קבועה שתהיה שימושית לפרקים. ככה אפשר לשים שם סל כביסה וכדומה

• הוסף לסימניות
משום מה באזור שרצינו לקח לנו כמה חודשים טובים למצוא כזה דבר.
ולכן מבחינת היוצאים דופן דווקא פתרון כמו אמבטיה מתקפלת הוא מעולה. אם זה באמת דבר מוצלח. לא ניסיתי את זה- לא יודעת
היום יש הרבה נשים גם בהריון ראשון-שני שסובלות מסמפיזיוליזיס ולא מסוגלות להכנס לאמבטיה. (ואת זה אף אחד לא יכול לדמיין כשהוא שוכר יחידה לזוג מאורס)

• הוסף לסימניות
היחידה כבר בנויה.
היא קטנה למדי וחבל לנו לחסום את כל השטח עם אמבטיה קבועה שתהיה שימושית לפרקים. ככה אפשר לשים שם סל כביסה וכדומה
אם אתם מקבלים חוו"ד טובה על המוצר (וכמו שכתבו- כנראה לא יהיה שימושי לזוג נוסף) לדעתי זה פתרון נחמד

• הוסף לסימניות
אם דחוף מבחינת המבנה יכול להיות שזה חמוד-
אבל באמת רק לזוג אחד- וגם לזוג אחד זה רק זוג סגנון מאוד כדי להתלהב על כזה דבר...
קשה לי להאמין שזוג שיבוא להתרשם ויראה את זה יתלהב-

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה