דרוש מידע אמהות זה שליחות או הקשר שלנו?

אז את אמרת שאישה עם בעיות פוריות לא צריכה רופא אלא קורס יוקרתי?
כ"כ אישה עם בעיות בהנקה לא צריכה יועצת הנקה מוסמכת אלא קורס יוקרתי???
הפוך בדיוק, אני אומרת שהשלמת "מידע בסיסי" שאפשר "למצוא ברשת" בוודאי לא יספיק לה.
היא צריכה עזרה מקצועית, אם קורס מספק את העזרה הדרושה במקרה של הנקה - מעולה.

לא כתבתי בעד הקורסים אלא נגד האמונה שתהליכים טבעיים עובדים תמיד באופן טבעי

למה היא לא מכובדת ע"י קופות החולים?
למה חרדיות לא יכולות ללמוד בצורה מסודרת קורס מוכר?
שאלה מצוינת, מוזמנת כל אחת לפנות לקופה שלה דרך קשרי קהילה ולשאול.
חרדיות יכולות ובהחלט גם לומדות.
אישית אני עם תעודה מסודרת ביותר ובקורס מוכר
והקופה לא מכירה בה.

וגם בתואר היוקרתי הבינלאומי ליועצות הנקה IBCLC אין הכרה לענין החזרים בקופות החולים.

שאלה מצוינת, מוזמנת כל אחת לפנות לקופה שלה דרך קשרי קהילה ולשאול.
חרדיות יכולות ובהחלט גם לומדות.
אישית אני עם תעודה מסודרת ביותר ובקורס מוכר
והקופה לא מכירה בה.

וגם בתואר היוקרתי הבינלאומי ליועצות הנקה IBCLC אין הכרה לענין החזרים בקופות החולים.
בוודאי שיש הכרה.
לי בקופה יש החזר על ייעוץ הנקה. השאלה למה חלק מוכר וחלק לא- והאם אין פה הכשרות של מומחים מטעם עצמם.

אני מתעניינת לגבי שיפור הנקה
יש לי תינוקת בת 1.2
העניינים מתחילים לחרוק....
וחבל לי
אולי יש מישהי (מנסיון)
או שמישהי יודעת איפה אני יכולה לקבל קורס פרטני או הדרכה מסוימת שמתאימה לשלב הזה של הנקה
מקפיצה

בוודאי שיש הכרה.
לי בקופה יש החזר על ייעוץ הנקה. השאלה למה חלק מוכר וחלק לא- והאם אין פה הכשרות של מומחים מטעם עצמם.
תבררי מה דרישת התעודה.
איגוד מקצועות ההנקה הישראלי מכיר גם בתעודת מדריכת הנקה מוסמכת (שזה פחות מ- IBCLC)
אך הקופות לא מכירות בה.

וכן, יש הגבלה משמעותית על סכום ההחזר.

מה שכן, צריך להבין נקודה יסודית:
קורס הנקה הוא לא יעוץ הנקה.
כפי שהסברתי בהודעה המפורטת למעלה.
ולכן הוא לא יכול להיות מתומחר כמו שעה או שעתיים של יעוץ פרטני.
יש הדרכות ייעודיות מעולות לפנייה שלך.
גם אצלי.
את יכולה לפנות למשרד כדי לקבל יותר פרטים. info שטרודל estybraun נקודה סי או נקודה אי אל.
בהצלחה!

אני מתעניינת לגבי שיפור הנקה
יש לי תינוקת בת 1.2
העניינים מתחילים לחרוק....
וחבל לי
אולי יש מישהי (מנסיון)
או שמישהי יודעת איפה אני יכולה לקבל קורס פרטני או הדרכה מסוימת שמתאימה לשלב הזה של הנקה
הערה חשובה לענ"ד
אל תאכלו אותי
מהיכרות עם כמה קורסים, חלק בתשלום וחלק בתפוצה חינמית-
סגנון הכתיבה הרבה פעמים לא מכבד כלפי מי שלא משקיעה מספיק בהנקה.. לפחות לדעת כותבת הקורס. וד"ל
גם, בחלק מהקורסים חלק מהמידע פשוט לא נכון
זה לא אומר שהקורסים לא עוזרים. אבל בסגנון מסויים.
חשוב לקחת בחשבון לפני שנרשמים במאות שקלים

הקשר שלנו יש החזר מהסל של 75%
איך הולך ההחזר שלה כי הבנתי שאין לה תעודה מוסמכת והקופה אמרה שהיא לא מחזירה אם אין תעודה כזו, אני שואלת על כללית פלטינוםם, האם מישהי עשתה את הקורס של הקשר שלנו וקיבלה החזר מהקופה ואם כן איך היא עשתה את זה?

לי זה ממש לא מובן איך אישה שמלמדת אלפי נשים קורס הנקה אין לה תעודת מדריכת הנקה פשוטה שיש לכל מדריכת הנקה מתחילה

השאלה למה לא מכירים בה?
אני הלכתי לקורס והייתי בטוחה שאני יקבל החזר אבל לצערי לא קיבלתי שום החזר

אבל אני יודעת שיש כן כאלה שקיבלנו אז איך קיבלתן?
יתכן שזה תלוי בקופות
יש קופות שיכירו ויש שלא
צריך לשאול ספציפית את המקום שרציתם ללכת, האם הקופה שלכן מכירה בה להחזרים
הם וודאי ידעו לענות על זה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה