התייעצות אמהות - כנסו וענו לי על תופעה מטרידה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לאחרונה , בגלל העצירות , אני לא גומרת להשקות אותה
אולי זה לא מספיק?
לא יודעת
מיום רביעי עד היום עדין לא מצאת תור לרופא?
לא שזה נראה לי דחוף.
אבל במקום להשקיע שעות של דיונים וספקולציות ביקור רופא וכמה בדיקות כבר היו יכולים לתת לך אישור או שלילה למרבית האבחנות ה"מקצועיות" שנתנו לך בפורום.

• הוסף לסימניות
ויש רופא שיניים לילדים כ"כ קטנים ?
רופא שיניים מקבל החל מהשן הראשונה:)
לא נכון.
צריך לוודא שזה רופא עם הכשרה לטיפול בילדים, וגם אז - לא כולם מקבלים מתחת לגיל שנה.
ממליצה לפנות לרפואת שיניים ילדים בהדסה עין כרם. (לא נראה לי קשור למקרה, אבל מי שכן יצטרך..)
הם *באמת* מוסמכים ויודעים לטפל בשיניים של תינוקות, מנסיון.
02-6777-635

• הוסף לסימניות
מיום רביעי עד היום עדין לא מצאת תור לרופא?
לא שזה נראה לי דחוף.
אבל במקום להשקיע שעות של דיונים וספקולציות ביקור רופא וכמה בדיקות כבר היו יכולים לתת לך אישור או שלילה למרבית האבחנות ה"מקצועיות" שנתנו לך בפורום.
זה מסוג הדברים שהרבה מהרופאים יסתכלו עליך כאילו באת לבלבל להם את השכל...
ותתפלאי לשמוע אבל דווקא מספר פעמים לא מבוטל
בפרוג מצאתי את המענה והאבחנה שהרופא נאלץ לענות אמן...
והבעיה נפתרה... (אם יש לך סבלנות יש לי דוגמאות, לי אין עכשיו סבלנות לזה..)

• הוסף לסימניות
לפעמים זה מדלקת. הייתי הולכת לרופא לבדוק כי ציינת גם הזעת יתר.

• הוסף לסימניות
תור בטלפון הוא אף פעם לא יעיל כמו בדיקה פיזית, בנוסף, הרופאה לא נשמעת כמו מבינה מידי גדולה ( היא הרופאה הקבועה או תורן?)
בכ"א ריח רע מהפה וריח רע מהגוף בד"כ יושבים על אותו דבר וצריך לטפל בשורש הבעיה.
לא נשמע משהו מסוכן אבל כן משהו שכדאי בדיקות דם מקיפות ובדיקה פיזית אצל רופא.
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
לגבי רופא שיניים לפעוטות תבדקו בטיפת חלב
אצלינו הביאו רופאה נראה לי יותר כיוון של בדיקה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה