דרוש מידע אמהות לבנות בבי"ס- בקשת עזרה בנושא ערכות פתיחה

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
אני באמצע לעבוד על עיצוב ותיכנון של ערכות פתיחה ליום הראשון בכיתה א',
מעניין אותי לשמוע מה המוצרים שהכי 'הולכים' בערכות, ויעזור לי מאד לקבל מידע על בתי ספר בכל הארץ, מה בעיקר חשוב...
בד"כ יש- עטיפה, תג, מחזיק מפתחות, ממתק.
מה עוד?

תודה!

• הוסף לסימניות
תוית של לבקבוק מים.
כאמא לילדה של א' אשתקד. שום דבר לא החזיק מעמד הרבה ימים. והיה לי קצת חבל על הכסף שהמורה שילמה בשביל הרושם.

• הוסף לסימניות
הבת שלי קיבלה תוית וכוס קרטון תואמת-עםממתקים
קיבלו מחברת ימים ראשונים גם תואמת.
תקיה של משחקי קריאה.
ואלבום של תמונות שלתוכו מכניסים תרגול קריאה
הכל תואם ובמשך השנה חלק מהמחברות בגרפיקה דומה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
רק 'תקוה' ו'מתענינת' יש להם בנות בבי"ס??
זה ממש יעזור לי... בבקשה...

• הוסף לסימניות
יש אינספור גימיקים ורעיונות בתחום, הכל יפהפה ומקסים, הבעיה היא התקציב המוגבל שיש בשביל להזמין:rolleyes:.
חלק מהדברים מיועדים לחלוקה במפגש הפתיחה, וחלק מתאימים להמשך השנה. הרעיון הוא המיתוג האחיד לכל הפריטים. כשיש בו דמותג חינני, כמו ילדה מתוקה בתלבושת, הבנות נהנות מאד ואוהבות לפגוש אותה במהלך השנה בווריאציות שונות.

מה שראיתי:
תוית לבקבוק מים
כוס קרטון
עטיפות לכל נושאי השנה - פרקטי ושימושי מאד
דפי שער לתיקיות-כנ''ל
אוגדנית למחברות לסוף שנה
תג לחולצה
מעמד לשולחן לרישום שם הילדה
בלון עם הכיתוב 'שלום כתה א'
ממתקים שונים עם תויות מעוצבות-סוכריות פישקאלך, ופל מצופה...
תיקייה למשחקי קריאה
שלט לדלת
מגנט עם כללים לתלמידה חרוצה
מחזיק מפתחות
מפריח בלונים
עט (לחלוקה באסיפת הורים)
מעטפה ממותגת+בלאנק להדפסת ההזמנה ליום הראשון, או לחילופין גלויה מודפסת עם מקום להשלמת הפרטים בכתב יד

מה שלא ראיתי והייתי שמחה אם היה: פנקס לרישום פתקי נחת, עם מיתוג תואם להכל. דף ריק, לא שבלונה כתובה עם קו להשלים את שם הילדה, רק רקע צבעוני ותואם. נראה לי שלווקסברגר יש כאלו, עם אלמנטים כלליים וכותרת 'פתק נחת'.

רעיון מקסים ושימושי שראתי במלכות וקסברגר: פנקס מוכן לפתקים על אמא/אבא של שבת. יש נוסח כתוב, ומקום לסימון שם הילד/ה ומס' הממתקים.

לדעתי, סדר העדיפות הוא בעיקר משיקולי תקציב, כי כמעט הכל מתוק וחינני ומזמין...
(ממתקים מיותרים בעיני, במחיר פישקאלך ממותג+שקל, ניתן לרכוש שקית צלופן עם כמה ממתקים.
תוית לבקבוק-מיותר. נהרס במהירות, והיום כמעט כל הילדות מצויידות בבקבוק ''אמיתי'', בדמות הלוקיטי וכו')

מה שראיתי כשימושי במיוחד:
תג לחולצה
סט עטיפות למחברות
סט דפי שער לתיקיות
מדבקות של אותיות הא' ב' בקמץ פתח, עם ציור צבעוני. מעולה למחברת שלום כיתה א'.

בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
תודה על הפרוט.
עזר לי מאד.
אני כבר מוכרת הרבה שנים ערכות פתיחה ובד"כ משקיעה במוצר אחד יותר, באמת לא לכל בי"ס זה מתאים מבחינת תקציב...
לכן חשוב לי לשמוע עוד דעות, כדי להגיע למסקנה על מה ברוב בתי הספר לא מוותרים, גם אם המחיר יותר...

• הוסף לסימניות
תודה על הפרוט.
עזר לי מאד.
אני כבר מוכרת הרבה שנים ערכות פתיחה ובד"כ משקיעה במוצר אחד יותר, באמת לא לכל בי"ס זה מתאים מבחינת תקציב...
לכן חשוב לי לשמוע עוד דעות, כדי להגיע למסקנה על מה ברוב בתי הספר לא מוותרים, גם אם המחיר יותר...
אולי תפתחי אשכול בפורום חדר מורים?
אבל האמת שאת צודקת. קהל של אימהות ייתן לך חשיפה רחבה יותר.
בכל אופן, מה שעניתי לך זה על סמך בתי ספר שאני מכירה: על עטיפות בד''כ לא יוותרו. תג לחולצה גם פריט שימושי מאד להכרת הילדות.
הבאים בתור הם הזמנה/מעמד לשולחן/מחזיק מפתחות/מגנט.
אוגדנית למחברות, גם פריט שהולך.
אחרונים-ממתקים ממותגים, בלונים, מפריחי בלונים.

• הוסף לסימניות
בדיוק לכן פתחתי פה.
לדעתי מורות אין הרבה (או אין הרבה שיענו שם...)
ואימהות לבנות בבי"ס נראה לי שיש פה הרבה (אולי עסוקות בנקיון עכשיו...)
תודה בכל אופן!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה