~ אמהות ללא אמהות: קבוצת תמיכה ~

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אם זה יכול לעזור לכל אלו- אז בשמחה
יש תומכת לידה מעולה!
שלכל הנשים שמגיעות ללידה ללא האמא מהפרטים המפורטים למעלה מוכנה לתת מכוחה ולעזור.
הן בטלפונים של הטרום לידה וכל הנלווה כולל קורס הכנה ללידה, הן בשעת הלידה ולאחריה.

אורנה-0527156197

• הוסף לסימניות
ארגון קדוש

אם כבר עסוקים באנשים טובים שעוסקים בהתארגניות של חסד, אספר לכם על התארגנות שנודעתי אליה לאחרונה,
מדובר בישיבה לבחורים יראי שמים, שלמדו בישיבות קדושות, ומחמת לחצים וכדו', לא מסוגלים ללמוד.
בחורים רצינים, כשרונים, ממשפחות טובות, ורק עבר עליהם סוג של מונו, מעומס לחץ שהלחיצו את עצמם, מדובר בבחורים מכל מיני ישיבות. בערך חמש עשרה בחורים כמעט כולם מישיבה גדולה.
ר' גרשון אדלשטין דאג שיפתחו להם ישיבה, בלי סדרי לימוד, ובלי שום לחץ,
יש להם טיולים, ומדריכים, שחלקם מבינים בנפש, וחלקם עברו חויה דומה, ועוזרים להם ומכונים אותם, לנוח מהלחצים, ודואגים להם לפעילות מתאימה,הם מחפשים כל מיני אטרקציות ומקומות אירוח במחירים זולים ,לאורר את הבחורים ולבנות אותם, ובחגים כמו ראש השנה ושמחת תורה ,הם מתארחים אצל אברכים ששיכים למסגרת, אני ששמעתי על זה דרך קרוב משפחה ששיך לשם ,כשחיפשו מקום לשמחת תורה שלא יכירו אותם שלא היה להם לחץ סביבתי........
אני התפעלתי ששמעתי על היהודי הזה, שמחזיק כזה סוג של ישיבה, הוא לא מקבל מזה כבוד וכדו' רק לתת ולדאוג לבחורים היקרים האלה......

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
פתחתי כתובת מייל לקבוצה
אנא כתבו לי לכאן: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>‏

• הוסף לסימניות
בוקר טוב,
הקבוצה יוצאת לדרך....
השבוע מפגש היכרות ראשון.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לאור;2373759:
אם כבר עסוקים באנשים טובים שעוסקים בהתארגניות של חסד, אספר לכם על התארגנות שנודעתי אליה לאחרונה,
מדובר בישיבה לבחורים יראי שמים, שלמדו בישיבות קדושות, ומחמת לחצים וכדו', לא מסוגלים ללמוד.
בחורים רצינים, כשרונים, ממשפחות טובות, ורק עבר עליהם סוג של מונו, מעומס לחץ שהלחיצו את עצמם, מדובר בבחורים מכל מיני ישיבות. בערך חמש עשרה בחורים כמעט כולם מישיבה גדולה.
ר' גרשון אדלשטין דאג שיפתחו להם ישיבה, בלי סדרי לימוד, ובלי שום לחץ,
יש להם טיולים, ומדריכים, שחלקם מבינים בנפש, וחלקם עברו חויה דומה, ועוזרים להם ומכונים אותם, לנוח מהלחצים, ודואגים להם לפעילות מתאימה,הם מחפשים כל מיני אטרקציות ומקומות אירוח במחירים זולים ,לאורר את הבחורים ולבנות אותם, ובחגים כמו ראש השנה ושמחת תורה ,הם מתארחים אצל אברכים ששיכים למסגרת, אני ששמעתי על זה דרך קרוב משפחה ששיך לשם ,כשחיפשו מקום לשמחת תורה שלא יכירו אותם שלא היה להם לחץ סביבתי........
אני התפעלתי ששמעתי על היהודי הזה, שמחזיק כזה סוג של ישיבה, הוא לא מקבל מזה כבוד וכדו' רק לתת ולדאוג לבחורים היקרים האלה......

הכוונה לישיבת "משיב"?

אם כן, גם אני מצטרפת להנ"ל.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה
מישהו יודע פרטים על הקבוצה, האם היא עדיין קיימת?
עבור חברה יקרה יתומה מאם

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזו הכתובת
מדובר ביתומות חיות...
שיש להן אמא חיה
אבל היא לא באמת אמא

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה