אמונה שץ

• פותח הנושא BRO
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לכם אולי את מספר הטלפון שלה?
וקצת מידע על הקורס שלה?

• הוסף לסימניות
08-9744792.
למדתי שם וזה נתן לי המון!!!! ממליצה מאד.

אני לא מדייקת בפרטים-
קורס ציור ע"פ האסקולה הקלאסית.
3 שנים +שנה רביעית קורס איור

בקורס לומדים ומציירים לפי העניין חפצים שרואים (לא מתמונות)
ש"ב- כל יום שעה וחצי ציור קלאסי(לפי הנושא הנלמד), לשבוע-100 ציורים מהירים של אנשים , תנוחות...(כ-30 שניות כל ציור)
הלימוד בשלבים.
-תחילה קוביות וכדו' (בניינים, ספרים, חדרים...), אח"כ גלילים (בקבוקים, כוסות...) אח"כ תאורה, חפצים לא סימטריים,
-שנה שניה- אנטומיה-מבנה גוף האדם, גולגולות, כל האיברים,
-שנה שליישית תנוחות.

פעם בשבוע שעתיים או שלוש ,בערך 250 לחודש

• הוסף לסימניות
קופצת על..
לפי הקידומת היא מהדרום, מכירות קורס ברמה והיקף כזה בירושלים?

• הוסף לסימניות
היא ממודיעין עילית.
יש לה עכשיו קורס בירושלים בנוה יעקב. נפתח לפני כ-3 חודשים.

• הוסף לסימניות
בירושלים - יהודית דוידוביץ (למדה יחד עם אמונה שץ): 052-7665542

למדתי אצלה, הייתי מרוצה מאד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1899497:
בירושלים - יהודית דוידוביץ (למדה יחד עם אמונה שץ): 052-7665542

למדתי אצלה, הייתי מרוצה מאד!

מתאים לילדה בת 14?

• הוסף לסימניות
היא לא מקבלת לפני גיל סמינר, ובצדק.

כשמגיעים לגיל סמינר, מתרצנים ולומדים ברצינות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1901352:
היא לא מקבלת לפני גיל סמינר, ובצדק.

כשמגיעים לגיל סמינר, מתרצנים ולומדים ברצינות.

תודה. אז נחכה שנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה