אמילי&אליזבט.

• הוסף לסימניות
גילה,
רך וממיס
ממש ממש יפה

• הוסף לסימניות
גילה, זה נהדר!

• הוסף לסימניות
אלוף!....
פשוט מקסים...(במובן הפיזי של המילה)
והשמות... בול עליהן!
אני לא אתפלא אם באמת ככה קוראים להם...!

• הוסף לסימניות
הי הי.. הם באמת מהממות..
ושובבות
שלא האמנתי שתצליחי להוציא מהם ככה..

• הוסף לסימניות
מיווחד!
זה נראה שהן ככה חיכו רק לתמונה...

• הוסף לסימניות
מהמם!
והן מדהימות!

• הוסף לסימניות
וואו שלמות של תמונות!!!
כמה שעות חיכת שהם ירדמו לך ככה...;)?

• הוסף לסימניות
תודה לכולן.
כיף לקרוא הכל. :)

• הוסף לסימניות
כזו תנוחה לא פשוט באחד
ועשית אותה מדהים בשתיים

• הוסף לסימניות
מתוקות!

במקרה נראה לי שאני מכירה אותן והשמות שלהן קצת אחרת... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אמילי!!!
הפקה חורפית ודרמטית מלאת סטייל 💥
שאני הקטנה צילמתי.

ובלי קשר אלי, האיכות של הבגדים שלהם פצצה!! מניסיון!!

IMGL5556רותי המניק.jpgIMGL5649רותי המניק.jpgIMGL5666רותי המניק.jpgIMGL5712רותי המניק.jpgIMGL5758רותי המניק.jpgIMGL5857רותי המניק.jpgIMGL5867רותי המניק.jpgIMGL5934רותי המניק.jpg

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה