דרוש מידע אמינות חוות הדעת בזאפ

• הוסף לסימניות
אפשר לסמוך על זה? רק מי שקונה יכול לכתוב חוו"ד? תודה מראש.

סיבת עריכה: טעות מקלדת.

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
למרות שאין ספק שהרבה בעלי אינטרסים בוחשים שם ובכלל בכל מקום ברשת (להרבה חברות יש אנשים שמתוקף תפקידם הוא לבדוק את מצב התגובות של החברה ברשת ולהכניס שם תגובות חיוביות) , מי שקצת מעמיק יכול לקבל תמונה כללית.

תגובות קצרות וכלליות לא להתייחס ברצינות ("קניתי שם מוצר X ומאז אני לא מפסיק להודות ל... על המוצר הנפלא ששינה לי את כל רמת החיים ללא היכר").

תגובות חיוביות מעניינות עם מידע מפורט על יתרונות בצורה הגיונית ולא מוגזמת יש לבדוק בזהירות.

אם תכונה מסויימת חוזרת על עצמה בכמה תגובות ובאופן שניכר שכמה אנשים כתבו את אותו דבר רק מכיוון אחר, יש מקום להתייחס לכך ברצינות מסויימת (אף פעם אי אפשר להאמין בוודאות).

השמצה חד פעמית שלא חוזרת על עצמה, למרות שיתכן שכתב את זה לקוח אמיתי, לא צריך לקחת לגמרי ברצינות , מסתבר מאד שמדובר על אחד שהסתכסך עם החברה על דבר שולי והוא החליט לנקום בהם ע"י פרסום ההשמצה, הרבה פעמים דוקא החברה צדקה והלקוח שמרגיש בעמדת נחיתות מחליט להשתמש בנשק של ההשמצה בשביל לצאת המנצח.

אם מדובר על כמה לקוחות שכתבו את אותו החסרון בהחלט נדלקת כאן נורה אדומה.

מה שכתבו לפני שחוות דעת שלילית לא התפרסמה זה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, קודם כל המציאות היא שיש שם הרבה חוות דעת שליליות, ולכן בהנחה שלא היה מדובר על תגובה חריפה במיוחד ופוגענית, יתכן שמדובר על נושא מסוים שהחברה הכחישה מכל וכל ולכן הוחלט לא לפרסם אותו או שאולי מדובר על חברה מסויימת שמשלמת לזאפ בשביל שיטפלו לה בחוות דעת (קצת קשה לי להאמין שככה הם פוגעים באמינות שלהם), בכל מקרה המסקנה היא שאם כל החוות דעת חיוביות באופן חשוד, יש מקום לחשוד שמשהו כאן לא אמין.

• הוסף לסימניות
מה שכתבו לפני שחוות דעת שלילית לא התפרסמה זה לא נשמע לי כ"כ הגיוני, קודם כל המציאות היא שיש שם הרבה חוות דעת שליליות, ולכן בהנחה שלא היה מדובר על תגובה חריפה במיוחד ופוגענית, יתכן שמדובר על נושא מסוים שהחברה הכחישה מכל וכל ולכן הוחלט לא לפרסם אותו או שאולי מדובר על חברה מסויימת שמשלמת לזאפ בשביל שיטפלו לה בחוות דעת (קצת קשה לי להאמין שככה הם פוגעים באמינות שלהם), בכל מקרה המסקנה היא שאם כל החוות דעת חיוביות באופן חשוד, יש מקום לחשוד שמשהו כאן לא אמין.

מאחר ואני בעלת המקרה אני יכולה להעיד.
רשמתי חוות דעת שלילית על דלת תנור שהתנפצה.
לאר מעשה התברר שאני ממש לא היחידה, או כמו התגובה שקיבלתי- זו תקלה סבירה שיכולה לקרות....
במקרה התגובה שלי נרשמה מתוך סקרנות לראות אם היא באמת תתפרסם או לא...
לא הופתעתי לגלות שהיא לא נרשמה.
מאז אני לוקחת ברצינות תגובות שליליות שחוזרות על עצמן יותר מפעם אחת, לא מתייחסת בכלל לתגובות חיוביות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה