אמצע עבודה- שיתוף חוו"ד

• הוסף לסימניות
אני באמצע עבודה (ש.ב) אבל אני לא יודעת אם זה כל כך טוב:
דבר ראשון ניסיתי לעשות את הריצפה שתראה כמו פרקט ומשום מה אני לא מצליחה. אשמח לקבל עיצה איך לעשות ריצפה שתראה כמו פרקט.
דבר שני נראה לי שכל הציור בפרספקטיבה לא נכונה.
אשמח לקבל חוו"דצפה בקובץ המצורף 300840

קבצים מצורפים

• שולחן עם קפה.jpg
    שולחן עם קפה.jpg
    KB 630.1 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
הפרספקטיבה לא נכונה, היות וקיר הפרוזדור אמור להמשיך באותו קו ישר של ארונות המטבח.
משום מה בציור זה נראה שהפרוזדור לפני המטבח נמצא בזוית שונה ולכן היא לא ברורה כ"כ.
כמו"כ במידה והחדר צוייר בכיוון של מבט מלמעלה והרצפה נראית משופעת כלפי מעלה, אזי גם השולחן צריך קצת שיפוע לכיוון מעלה. כרגע זה נראה שהרצפה עולה למעלה והשולחן יורד למטה.
מקווה שהובנתי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
יש לך פוטנציאל
אבל את חייבת ללמוד את נושא הפרספקטיבה
לפחות בסיס... כרגע זה ממש לא מציאותי

• הוסף לסימניות
התמונה לא בפרספקטיבה הנכונה בכלל - לא להפוך, לעניות דעתי, אלא את הקו העליון - להעלות כלפי מעלה, בצורה שתיראה לקראת עין הצופה ולא כאילו היא יותר נמוכה מגובה העיני'ים.
מה שנקרא, "לפתוח" את הפרוזדור - כאילו אנו כעת עוברים בו, ולא ש"עברנו אותו והוא מתחתינו כרגע...
גם בפתח המטבח ישנה זווית לא נכונה - המשקוף, לעניות דעתי, אמור להיות גבוה יותר, לפחות בגובה של הנקודה העליונה במסגרת התמונה, וכן 'פתוח' יותר כלפי מעלה - כעת זה נראה מעט לא אמיתי, וגם לא כל כך מזמין...
הציור מכיל פוטנציאל יפהפה וגבוה מאד! הרבה הצלחה!

ולא, אני לא צי'ירת מדופלמת... רק אחת שאוהבת מאד לצי'יר, ורואה המון ציורים של אחרים :)

• הוסף לסימניות
הכלל הכי בסיסי בפרספקטיבה
מה שקרוב גדול ורחב ומה שמתרחק קטן
כל החרוטים שלך הפוכים

• הוסף לסימניות
כנ"ל.
אבל אני חייבת להגיד לך שהשולחן פשוט מדהים! נראה אמיתי!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י poto12;2132544:
הכלל הכי בסיסי בפרספקטיבה
מה שקרוב גדול ורחב ומה שמתרחק קטן
כל החרוטים שלך הפוכים

בדיוק...
לזה התכוונתי, והמילה נאלמה אי שם...

וזו לא שגיאת כתיב :)

• הוסף לסימניות
כדי שתביני יותר ברור מה כולם פה מנסים להסביר... צירפתי להמחשה משהו ברעיון של מה שהתכוונת לצייר אך בצתוך קווי פרספקטיבה, כדי שתביני את הרעיון.
בחרת באמת זוית מעט מורכבת שדורשת תכנון מקדים נכון, אז הנה איזושהי הכוונה קטנה
(יתכן וזה עדיין לא לגמרי במאה אחוז, מפאת העמס לא יכולתי להקדיש לזה יותר מדקות ספורות ממש, אך בכל אופן בטוחה שבשביל להבין ולקבל כיוון - זה מספיק)
בהצלחה! :)
צפה בקובץ המצורף 300907
צפה בקובץ המצורף 300908
צפה בקובץ המצורף 300909

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתיה G;2132852:
כדי שתביני יותר ברור מה כולם פה מנסים להסביר... צירפתי להמחשה משהו ברעיון של מה שהתכוונת לצייר אך בצתוך קווי פרספקטיבה, כדי שתביני את הרעיון.
בחרת באמת זוית מעט מורכבת שדורשת תכנון מקדים נכון, אז הנה איזושהי הכוונה קטנה
(יתכן וזה עדיין לא לגמרי במאה אחוז, מפאת העמס לא יכולתי להקדיש לזה יותר מדקות ספורות ממש, אך בכל אופן בטוחה שבשביל להבין ולקבל כיוון - זה מספיק)
בהצלחה! :)
צפה בקובץ המצורף 300907
צפה בקובץ המצורף 300908
צפה בקובץ המצורף 300909

הקווים הירוקים (של ארונות המטבח והתמונה) לא צריכים להיות מקבילים ממש אלא לצאת מנקודה אחת, גם אם היא נמצאת מחוץ לפריים. דהיינו- הם צריכים להפתח מעט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יסמין שטרן;2133261:
הקווים הירוקים (של ארונות המטבח והתמונה) לא צריכים להיות מקבילים ממש אלא לצאת מנקודה אחת, גם אם היא נמצאת מחוץ לפריים. דהיינו- הם צריכים להפתח מעט.

אם תתבונני שוב תראי שהם לא מקבילים. הם יוצאים מנקודה אחת מחוץ לדף, רק שהנקודה היא מאוד מאוד רחוקה (משום שאורטי ציירה פרספקטיבה מאוד 'פתוחה')
מה שכן, שני הקווים העליונים הירוקים מידי מקבילים, הם באמת לא ממש נכונים, אך כפי שציינתי שם לא היה לי זמן ממש להשקיע, אלא רק משהו ככה מלמעלה בשביל לקבל את הכיוון.
בשביל בניית פרספקטיבה טובה ונכונה צריכים זמן וסבלנות, ואת שניהם לא בדיוק היה לי אז... אבל לאורטי ודאי יהיה:)
אורטי, תשתפי אותנו בתוצאה?

• הוסף לסימניות
אני משתמשת כמעט תמיד בסרגלי הפרספקטיבה של מנגה.
הם מעולים, פשוטים ומצילים בכל הסתבכות!
הרבה הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
השכלתי הרבה מכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....