- הוסף לסימניות
ואם זה הפוך?לא יודעת לגבי מכשיר
יודעת לומר שהלייזר אוהב ניגודיות
כלומר שיער כהה ועור בהיר
ואם זה הפוך?לא יודעת לגבי מכשיר
יודעת לומר שהלייזר אוהב ניגודיות
כלומר שיער כהה ועור בהיר
אם לא המליצו עליה עד עכשיומה אתן אומרות על דבי וולף?
אני מבררת על מכונים יש כאן משהי שהיא אצל דבי וולף ומרוצה?אם לא המליצו עליה עד עכשיו
תסיקו לבד את המסקנות
לא מכירה מישהי שיצאה מרוצה מהשירות והטיפול במכון שלה. מכירה להיפך.אני מבררת על מכונים יש כאן משהי שהיא אצל דבי וולף ומרוצה?
@הייטקיסטית מה המסקנות?
אני באמריקן לייזר ומאד מרוצהאני מחפשת הרבה זמן את המכון המועדף, ועדיין אין לי כל כך המלצות על משהו...
יש משהי שיכולה להמליץ לי מידיעה על מכון באזור המרכז שהוא הכי מומלץ מבחינת יחס שירות ואיכות?
אשמח ממש להמלצות.
כנל!!!! בבקשה אם יש מישי עם מסקנה ברורה....
קראתי כל אשכול בנושא.... כל בדל מידע ברשת..... תחקרתי כל אחת....
ואני רק יוצאת יותר ויותר מבולבלת.... המסקנה היחידה שהבנתי היא שבכל מקום יהיו כאלה שלא יהיו מרוצות בגלל הבעיתיות של הטיפול, ואין מה לעשות....
בכל מקרה, אני אשמח למישי שעשתה בזמן האחרון ויש לה מסקנה ברורה- (בירושלים) לגבי מקום אמין, מחיר שווה, שרות נורמלי ותוצאות טובות.... וממש תודה לכל אחת שמגיבה, זה עוזר הרבה.
(האמת גם מבלבל בסופו של דבר, אבל זה בעיה שלי)
כנל זה קצת דחוף אשמח אם תענו
תוכלי לשלוח לי הודעה פרטית?אני ממליצה מאד על קייר לייזר
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים