אמרתם משהו על הדברה?

• הוסף לסימניות
המילה בכותרת עושה לכם צמרמרמורת?
גם לנו...
הגיעו מים עד נפש, עם האורחים הבלתי נסבלים שחולקים איתנו את מרחב המחיה והחמצן בדירה (ואז אם תכננתם לעלות אלינו לכוס קפה ועוגה, כדאי לכם לשקול מחדש את ההחלטה, כי זה לא אי אי סימפטי...)
השאלה היא מה עושים.
בעבר הדברנו, והיה שקט. עשינו בתחילת הקיץ, והיה שקט למשך שנה. חצי שנה של קיץ כמובטח ע"י המדביר, ועוד חצי שנה של חורף בהם היצורים השונים לסוגיהם לשבטיהם לעדותיהם שרויים בתרדמת עמוקה.
היום השתנו הדברים, והרגשות משתוללים כשמדובר בנושא זה.
אנחנו מרססים עליהם K300, אבל הם מגלים חוסן נפשי ברמה גבוהה ולאחר יום יומיים שבים בשיירותיהם.
תוכלו להחכים אותנו?
יש סוג מומלץ של הדברה ? בטוח יותר? לכמה זמן צריך לעזוב את הדירה?

• הוסף לסימניות
א. נסי את רייד. לדעתי יעיל הרבה יותר.
ב. לא מזמן התפרסם מחקר מפחיד מאד, שהתגלו בסדרת הK של סנו חומרים מסרטנים ברמות מזעזעות. בחוץ לארץ התרסיסים נאספו מהמדפים.
כדאי להפחית את השימוש בו.

• הוסף לסימניות
בד"כ כשאנחנו מחליטים להדביר ולא משנה מה החומר.אנחנו מתכננים מראש את היציאה מהבית.
ז"א בערב פסח.ממש לפני שאנחנו עולים לאוטובוס עם המזוודות לשבוע. המדביר מגיע אלינו.מבקשים משכן שיכנס אחרי 3 ימים ויפתח את החלונות.וכך כשאנו חוזרים אנו מגלים בד"כ המון פגרי מקקים וג'וקים.ומרויחים בית מודבר ומאורר.תצליחו.

• הוסף לסימניות
אם מדובר בנמלים, אז k333 ממגר את התופעה ל3 שנים לפחות!
ואם מדובר בדברים אחרים אז k300 +8 הוכיח את עצמו גם כן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י dvory;1375264:
ב. לא מזמן התפרסם מחקר מפחיד מאד, שהתגלו בסדרת הK של סנו חומרים מסרטנים ברמות מזעזעות.

יכול להיות שזה מה שקורה לג'וקים המותקפים...:p
עכשיו ברצינות, זה ממש מפחיד מה שכתבת. גם אני משתמשת ב-K ונלחצתי כהוגן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גפ"ן;1375277:
יכול להיות שזה מה שקורה לג'וקים המותקפים...:p
עכשיו ברצינות, זה ממש מפחיד מה שכתבת. גם אני משתמשת ב-K ונלחצתי כהוגן.
גם אני נלחצת.
כל הנושא הזה מלחיץ ברמות גבוהות!

• הוסף לסימניות
אצלינו היתה אלרגיה לקרדית אבק הבית, ואמר לי רופא עור להוסיף לדלי השטיפה אקונומיקה, מאז אנחנו כמעט ולא מכירים נמלים. ואנחנו גרים בקרקע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אחת אחת 11;1375324:
אצלינו היתה אלרגיה לקרדית אבק הבית, ואמר לי רופא עור להוסיף לדלי השטיפה אקונומיקה, מאז אנחנו כמעט ולא מכירים נמלים. ואנחנו גרים בקרקע.

זה לא הורס את הקרמיקה?

• הוסף לסימניות
אנחנו מזמינים מדביר רגיל, נפרדים מ170 שקל ובמקביל נפרדים מהג'וקים לשנה שלמה.
המדביר ממליץ לפנות את הבית לשעתיים, ואין צורך ביותר.
ליתר ביטחון אנחנו דואגים לפנות ל4 שעות.

• הוסף לסימניות
לא, זה ממש לא הורס. אני שמה רבע כוס אקונומיקה לשטח גדול מאוד.

• הוסף לסימניות
K300 הורג אותם נקודתית, זה לא חומר הדברה לזמן ארוך (מנסיון)..

• הוסף לסימניות
את האמת שגם אצלי הגיעו כבר מים עד נפש לגבי היצורים החיים איתנו בבית, וכמה שאני מרססת ואומרת פן ירבה, הם צוחקים לי בפנים ועושים כן ירבה.
רק בעלי לא כ"כ רוצה לשמוע על מדביר מאז....
וגם לי יש די חשש.:eek:

• הוסף לסימניות
הדברה רגילה היא לא בעייתית ומספיק שעתיים לפנות את הדירה והמחמירים יעזבו ליום שלם
(אנחנו עשינו ביום שישי ונסענו לשבת)
יש היום פרסומים על הדברה ירוקה, שלפי המפרסמים אינה רעילה.

• הוסף לסימניות
קצת נסחפתם...
נכון שהיה אסון
אבל זה לא היה בהדברה רגילה של ג'וקים,
מזמינים מדביר מורשה
מאווררים את הבית, ועוזבים לכמה שעות
וחסל סדר ג'וקים...

• הוסף לסימניות
אתם עדיין חוצים כבישים? משתמשים בגז? מדליקים מכשירי חימום?
כמה אסונות קרו בעקבות הנ"ל?

הארוע של משפ' גרוס הוא מצער מאוד וחובה להפיק לקחים כנדרש, אבל מכאן ועד להפסיק להדביר מינימלית את הבית?
את אותה הדברה מקצועית שלקחתי במשך 7 שנים לקחתי גם השנה (כמה חודשים אחרי האסון), עם כל כללי הזהירות הכוללים יציאה מהבית לכמה שעות, איוורור כל החדרים והדברה המיועדת לבתים עם ילדים קטנים, וב"ה שלום לי ולבני ביתי וב"ה אין נפש חיה בשטח.

• הוסף לסימניות
לפני כ3 שנים עשינו הדברה לנמלים ללא פינוי מהבית בכלל! זה נקרא הדברה ירוקה או משהו כזה
בהדברה האחרונה לפני חודשיים היה פינוי של שעה

לדעתי מסוכן יותר לעלות על אוטו (סטטיסטית לפחות) מאשר להדביר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה