אנא הצלתכם הנאמנה!

• פותח הנושא ybk
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
יש לי בבית מדפסת/פקס/סורק של brothet
דגם mfc-j480dw
לאחרונה נגמר הטונר השחור אז החלפתי אותו באחד תואם (לא מקורי)
ומאותו רגע המדפסת 'ברוגז' איתי. לא מזהה את כל הטונרים פרט לכחול.
יש לציין שקודם לכן היא זיהתה את שאר הטונרים הצבעוניים כמלאים ותקינים.
ניסינו להכניס שוב מחדש את הטונרים-וכלום. אותו דבר.
מישהו מכיר את הדגם הסורר יודע איך ניתן לסדר את העניין? כלומר, חוץ מלפנות לתמיכה הטכנית שלהם, שלא עובדת בימי שישי...

• הוסף לסימניות
עד כמה שזכור לי יש אופציה לאפס את המדפסת.
אין לי כרגע את הזמן לבדוק איך, אבל זה יכול להיות כיוון לעזור.

• הוסף לסימניות
כרגע סיימתי שיחה עם נציג שירות של ברדר, מתברר שאי אפשר להכניס יחד מחסניות ראשוניות (קטנות יותר, אלו שמקבלים עם המכשיר בקניה) ורגילות, מה שאומר שאם אחת נגמרת חייבים להחליף את כולן:mad:
ככה זה אמור להיות? זה נשמע כמו שוד לאור היום:confused:

• הוסף לסימניות
אז ככה זה?
צריך לקנות עכשיו עוד שלושה טונרים חדשים?
המחיר של המקוריים ממש יקר, האם אפשר להתפשר על תואם/ממוחזר או שזה ממש קריטי?

• הוסף לסימניות
יש מדפסות שלא שווה לנסות להתעסק עם תואמים, הן פשוט מתוכנתות להשבתה עצמית או לא לעבוד עם תואמים, אני לצערי למדתי בדרך הקשה לא מעט פעמים

• הוסף לסימניות
כן...מתברר שהדגם שלי מאלו.
:mad::mad::mad:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה