מקרר אנא עזרתכם, בקשה להמלצה על מקרר ותנור אפיה בתודה מראש

• פותח הנושא 316
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
רציתי לשמוע את חוות דעתכם בנוגע לנ"ל:
מקרר- האם לקנות שארפ 3360 עם משמרת השבת, 600 ליטר או משהו אחר?
תנור דו תאי משולב כיריים- דלונגי 1218 או דגם 6600 או לופרה?
בתודה מראש

• הוסף לסימניות
לי יש מקרר שארפ כמה שנים טובות. מומלץ!
לגבי תנור לופרה: אני קצת מאוכזבת. לא כ"כ שווה את המחיר... חלקי חילוף יקרים להחרידדדדד

• הוסף לסימניות
שמעתי עכשיו גם על תנור סאוטר פולני
ועל מקרר אמקור חדש של 650 ליטר
מישהי שמעה עליהם ויכולה להמליץ?

• הוסף לסימניות
אם אתם לוקחים עם משמרת השבת אמרה לנו מוכרת שבדגם זה כל שבת צריך לכוון/ללחוץ כדי לסדר מצב שבת לעומת הדגמים האחרים שמתחלף אוטומטית בשישי /מוצש
תבררו אם חשוב לכם

• הוסף לסימניות
לי יש מקרר בלומברג הפוך מרוצה מאוד
ודלונגי 1223 נראה לי, זה דומה מאוד ל1218 רק שנראה לי הידייות יותר חזקות - פצצה לדעתי מרוצה מאוד.

• הוסף לסימניות
תנור דו תאי משולב כיריים- דלונגי 1218 או דגם 6600 או לופרה?
בתודה מראש
אני גם מתעניינת עכשיו בדיוק על הדגמים האלו..
יש עוד כאלו שיודעים לומר?

• הוסף לסימניות
בנתיים שמעתי שלופרה עובד קצת איטי יחסית לדלונגי ושאם דלונגי אז עדיף את הדגם הישן 1218
לגבי מקרר עדין מתלבטת אם שארפ או סמסונג[ בשניהם משמרת השבת]

• הוסף לסימניות
עוד משו בקשר לשארפ. בזמנו שרציתי לקנות מקרר בררתי גם דרך הרשת ומצאתי מחירים זולים משמעותית. אלא שאז התברר שהדגמים האלה מזויפים!!! שימו לב!!! יתכן שזה עובד כך בחברות נוספות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה