אנא עיזרו לי- חוות דעתכם על המטבח שלי??

• הוסף לסימניות
שלום לכולם
מדי פעם אני נהנת לקרוא כאן את השאלות, העצות המחכימות של כולם, והרבה נקודות למחשבה...
אשמח לשמוע מכל הכבודים כאן מה דעתכם על תיכנון המטבח שלי
רקע:
דירה חדשה המיועדת להשכרה לפחות לשנתים הקרובות, המטבח עצמו קטן מלכתחילה עם יציאה למרפסת ולסלון, ואנחנו לא רוצים להזיז צנרת ולהשקיע בו מעבר למינימום הנידרש להשכרה
התוכנית:
1684095063251.png

[הכיורים נמצאים מאחורי הצנרת ע״מ שלא נצטרך להשקיע בלהעביר צנרת, את השקע לגז נצטרך להעביר -כי הוא גם נמצא שם]
צד א:
רוחב 260 ארונות עליונים ותחתונים
1684095255609.png

צד ב רוחב 180 רק ארונות תחתונים:
1684095317144.png

השאלות:
1, האם זה בסדר בעין לעשות ארונות בכל מני גדלים ?
2. האם גודל ארון 55 או 65 לחלק ל 2 דלתות הגיוני ?
3. האם גודל השיש החלבי הגיוני?ֿ
4. האם מקובל לעשות כיורים 55 - והאם כדאי ?

תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
לא ממש.:sneaky:
אבל אם תרצי באישי אפשר.
רק אם זה אמור לעזור לך, כי אני שמחה לעזור.
מהממת.
כן, זה אמור לי לעזור לי מאד.
המטבח שלי קטן.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה