חודשיים?אני יודע אנגלית בסיסית מאוד וחייב תוך חודשיים לדעת לקרוא ולכתוב פיקס.
אשמח מאוד לעזרה
אני גם חושב שזה הדרך פשוט לעשות הכל באנגלית מה שאתה יכול. כיום המחשב שלי באנגלית בברירת מחדל ויש כל מיני הגדרות שיותר מובנות באנגלית (לי אישית קידם האנגלית כשלמדתי סאונד דרך קורסים באנגלית אפי' שבהתחלה לא הבנתי הכל...)ולהפוך את המחשב והפלאפון לאנגלית.
יש לך ניסיון אישי עם זה?לימוד אנגלית אונליין - קורס אנגלית מדוברת ב- 42 יום
קורס אנגלית אונליין עם שיטת לימוד אנגלית מהפכנית שכמוה לא מלמדים באף מקום אחר בארץ, ולהתחיל ללמוד אנגלית ב-42 יום.speasyil.com
חודשיים?
ומה זה נקרא שהיום יודע בסיסי, לקרוא מודעות ושלטים אתה יודע? לנהל שיחה במטוס?
אם כן אז הפיתרון זה לקרוא ספר שלם ביום, ולהפוך את המחשב והפלאפון לאנגלית.
אם לא, אז אם אתה לא כשרון על - אז רק מגורים בחו''ל וחיכוך פעיל שם יביאו אותך לתוצאה טובה (בנוסף להשקעה של קריאה כנ''ל).
אני גם חושב שזה הדרך פשוט לעשות הכל באנגלית מה שאתה יכול. כיום המחשב שלי באנגלית בברירת מחדל ויש כל מיני הגדרות שיותר מובנות באנגלית (לי אישית קידם האנגלית כשלמדתי סאונד דרך קורסים באנגלית אפי' שבהתחלה לא הבנתי הכל...)
אני לא קורא חלק ממש ולכן לדוגמא בספר אני מאמין שאני יתקע או פשוט לא יקרא נכון.
חוץ מזה שהבעיה היא גם באוצר מילים שאני רוצה להגדיל.
הרעיון של המחשב באמת נשמע טוב ואני מתכוון לאמץ..
אשמח לעוד רעיונות אם יש לשיפור הקריאה בכלל, ואוצר מילים.
כמובן שאם למישהו יש בזה ניסיון אישי עוד יותר טוב.
תודה לעונים
מאוד מענייןהרוגוצ'ובר אמר שהוא יכול ללמוד כל שפה שבעולם תוך שמונה שעות...
ללמוד תוך חודשיים, גם צריך להיות גאון לא קטן...
אבל להתקדם יפה, אם מתחככים הרבה באנגלית, תוך חודשיים אפשר להתקדם מאוד. מניסיון.
מספרים על הגאון מרוגטשוב, שפעם עמד ברחובה של עיר וקרא שלט שהיה כתוב בשפה הפולנית. פגש אותו אחד ממכריו ושאלו, וכי יודע כבוד הרב את השפה הפולנית? השיבו הגאון כי השפה כולה מוכרת לו, וכי בגלל הכישרונות שבהם בירך אותו הקדוש ברוך הוא הוא נזקק להשקיע בסך הכל שומנה שעות כדי ללמוד את השפה הפולנית על בוריה.מאוד מעניין
איפה הוא אמר את זה?
או האם יש לך מקור לזה?
הנושאים החמים