אנטיוירוס- מה עדיף?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;736569:
תמיד יהיה וויכוחים איזה אנטי וירוס הכי טוב, אני אישית ממליץ על דרך פעולה כזאת.
להתקין 2 אנטי וירוסים נניח AVG ו Avira ולהפעיל אחד לשימוש שוטף ולסרוק עם האנטי וירוס השני פעם בשבוע / שבועיים (אי אפשר להפעיל את שניהם ביחד בד"כ)

אם כבר אנטי וירוס ללא הגנה בזמן אמת - עדיף Malwarebytes [מלברווייטס'], הרבה יותר חזק.
וכן אפשר לסרוק ללא התקנה ע"י הסורק החינמי של NOD32 כאן

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;736569:
אבל תזכרו לא להתקין תוכנות אנטי וירוס פרוצות, עדיף כבר להיות בלי אנטי וירוס.

??
:D

• הוסף לסימניות
מי שמעונין בESET nod32 בגירסה 5 החדשה
אפשר לפנות אלי בפרטי
כל רישיון הוא לשנה, ברכישה רישיון לשנתיים מקבלים שלישית במתנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ד"ש;737975:
מי שמעונין בESET nod32 בגירסה 5 החדשה
אפשר לפנות אלי בפרטי
כל רישיון הוא לשנה, ברכישה רישיון לשנתיים מקבלים שלישית במתנה

כמה עולה רשיון לשנה ?

בבזק עולה רשיון למקאפי: שלשה ראשונים - 9 שח לחודש, וכל אחד נוסף עוד 9.90 לחודש

• הוסף לסימניות
שנה אחת 159
3 שנים 319

לפרטים נוספים אפשר באישי [למי שעדיין לא יודע - אני משווק מורשה של ESET].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;736640:
גלוי וידוע,
יש לו פעולה אחת עיקרית וקבועה - למחוק ולחסום תוכנות שאינם מקוריות...
אני חולק על זה מכל וכל. אני אישית משתמש וותיק בזה (3 מחשבים) על מחשבים הפעילים עם דיסקים ניידים וכל מרעין בישין באופן שוטף והוא יעיל להפליא. אגב, זכורני שמישהו פה ציטט סקר שהוא נחשב לנפוץ ביותר בארה"ב, בפער עצום מהמתחרים. אחפש את האשכול ההוא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שי דרומי;738440:
אני חולק על זה מכל וכל. אני אישית משתמש וותיק בזה (3 מחשבים) על מחשבים הפעילים עם דיסקים ניידים וכל מרעין בישין באופן שוטף והוא יעיל להפליא. אגב, זכורני שמישהו פה ציטט סקר שהוא נחשב לנפוץ ביותר בארה"ב, בפער עצום מהמתחרים. אחפש את האשכול ההוא.

אני לא מדבר "דאמירן בעלמא", אני מדבר מנסיון מוכח. פשוט זה לא שווה גרוש!

• הוסף לסימניות
יש לי גם מחשב עם AVG וגם מחשב עם מקאפי וגם מחשב עם האנטי וירוס של מיקרוסופט. את כל הוירוסים המקאפי מצא, מיקרוסופט מצא הרבה מאד וירוסים, לא את הכל, וAVG מצא הכי פחות !!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;738584:
יש לי גם מחשב עם AVG וגם מחשב עם מקאפי וגם מחשב עם האנטי וירוס של מיקרוסופט. את כל הוירוסים המקאפי מצא, מיקרוסופט מצא הרבה מאד וירוסים, לא את הכל, וAVG מצא הכי פחות !!!

לא תמיד מי שמוצא הכי הרבה וירוסים הוא האנטי וירוס הכי טוב,
לפעמים זאת אומרת שהוא האנטי וירוס הכי פחדן - ונותן הרבה התראות שווא...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרף הול;738627:
לא תמיד מי שמוצא הכי הרבה וירוסים הוא האנטי וירוס הכי טוב,
לפעמים זאת אומרת שהוא האנטי וירוס הכי פחדן - ונותן הרבה התראות שווא...

נכון, אבל את כל הוירוסים האחרים הוא גם מצא, בנוסף להתראות על עוד וירוסים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מיכל123;738654:
נכון, אבל את כל הוירוסים האחרים הוא גם מצא, בנוסף להתראות על עוד וירוסים.

נו, אז מה?
הוא גם סורק, וגם פחדן...
NOD מוכתר בהכי פחות התראות שווא.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shlomi;736569:
אבל תזכרו לא להתקין תוכנות אנטי וירוס פרוצות, עדיף כבר להיות בלי אנטי וירוס.

מבחינת מה אתה מתכוון? חוקית/הלכתית/אנושית, או שזה לא פועל טוב?

• הוסף לסימניות
המידע אינו זמין יותר...

• הוסף לסימניות
א. בתור אחד שמוציא כ 10 מחשבים בשבוע לפחות (ועומד בקשר עם רוב האנשים ) - למשתמש ממוצע ה AV של מיקרוסופט מעולה. לא משגע את השכל , אפס תקלות, לא מאט את המחשב (אני מדבר על 7 , XP זה כבר לא רלוונטי מבחינתי) ומגלה את רוב הוירוסים הרציניים.
ב. אני זה שכתבתי שה AV של מיקרוסופט הכי נפוץ בצפון אמריקה (שזה אומר ארהב וקנדה למי שלא מבין ) שזה בתכלס מה שקובע בתעשיה.
המקור היה כאן
http://www.techspot.com/news/44212-...tials-takes-first-place-in-north-america.html
מאז ועד היום הוא כבר נהיה הכי פופולרי בכלל בעולם , מצב טבלה.

ג. על אף כל האמור, אם מתייחסים לצד של ההגנה נטו , ודאי שהוא לא בראש הרשימה, אבל גם NOD הפופולרי ככ במחוזותינו לא מגרד את רשימת העשרה הראשונים... (באמת מה הקטע של הציבור שלנו עם NOD ?)
הפתרונות של KASPERSKY ו BITDEFENDER מככבים בכל המבחנים
http://www.av-test.org/en/tests/test-reports/novdec-2011/
ובעוד הרבה מקומות.
אבל אני חוזר, מס הוירוסים האזוטריים שהצליח לתפוס הוא לא חזות הכל, צריך לקחת נוחות תפעול משאבי מערכת וכדו. וגם העלות היא שיקול לא קטן. בחשבון בכולל MSSE (זה השם המלא שלו MicroSoft Security Essentials ) - עושה למשתמש הממוצע את העבודה בשקט , בנוחות ובחינם.

קבצים מצורפים

• Free-Microsoft-Security-Essentials-Is-Most-Used-Security-Solution-Worldwide-3.png
    KB 67.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
בסה"כ רואים ש-4 הראשונים חינמיים. זה לא עדות גדולה כ"כ.
וMSSE לא מקדימה הרבה את האחרים.
אולם מבין הנרכשים (ואולי הנפרצים?) ESET ה-1, ואחריו KAV, (בפער גדול).

• הוסף לסימניות
חברה מה דעתכם? המאזנים האלו עדיין מעודכנים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה