דרוש מידע אנטי וירוס- יש עניין להשקיע?

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו ניסיון האם יש עניין להשקיע ולשלם על אנטי וירוס של ESET או שאפשר להסתפק בחינמיים כמו של avast לדוגמא?
מדובר על מחשב ביתי שמשמש גם לעבודה (גרפיקה) וגם לגלישה באינטרנט כולל בנקים קניות וכו'
אשמח שתחכימו אותי...

• הוסף לסימניות
אם יש למישהו ניסיון האם יש עניין להשקיע ולשלם על אנטי וירוס של ESET או שאפשר להסתפק בחינמיים כמו של avast לדוגמא?
מדובר על מחשב ביתי שמשמש גם לעבודה (גרפיקה) וגם לגלישה באינטרנט כולל בנקים קניות וכו'
אשמח שתחכימו אותי...
אווסט לא שווה הרבה, חוץ מזה שהם אוספים מידע ומוכרים אותו. נתקלתי בכמה וירוסים שאווסט לא זיהה, ואיסט זיהה וניטרל אותם.

• הוסף לסימניות
אשמח שתחכימו אותי...
מה עושים כשהאקר נוכל חושב שאני יעד למגבית חירום? | פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים (prog.co.il)

• הוסף לסימניות
דעה אישית שלי!
אם אתם לא מוציאים שקל על כלום, אז יש מה לחשוב על חינמי

אבל אם אתם מוציאים כסף על ממתקים ועל מותרות...
אז חייבים לעשות אנטי וירוס מחברה הכי טובה שיש!!
וסך הכל בחלוקה לחודשים או לימים זה גרושים!!!

• הוסף לסימניות
אשמח שתחכימו אותי...
צריך להשקיע ועוד איך!!! ורק של ESET!!!
אם לא - עדיף לקחת את המחשב ולזרוק אותו לפח...!

• הוסף לסימניות
אנטי וירוס של החברה הטובה[צבע תכלת]
זה חובה בכל מחשב!!!!!!!!!!
זה לא השקעה רצינית בכלל

• הוסף לסימניות
אפשר למצוא באייביי ESET במחירים מאד זולים

• הוסף לסימניות
למרות הנחיצות הרבה של האנטי וירוס המשפט הנ"ל הינו הגזמה..
ממש לא, זה מה שקרה להורים שלי, המחשב היה ללא אנטי וירוס, והלך פשוט לפח!
הוירוסים הרסו לגמרי את המחשב - לא היה שווה לתקן בכלל (אם היה אפשר לתקן)

• הוסף לסימניות
אשמח שתחכימו אותי...
אני לא חושבת שזה מי יודע מה נצרך.
שנים שהייתי עם ESET בתשלום. ולאחר התייעצות עם 2 טכנאים מומחים בתחום הזה.

עברתי לAVEST החינמי.
לא רואה שום הבדל. המחשב מתפקד מעולה! נקי לחלוטין ב''ה אין שום וירוס, ושום אקר לא היה ולא יהיה בעז''ה בדרך אליי.

דעתי הקטנה-
אם מדובר במחשב פרטי, חבל על הכסף.
אם מדובר במחשב של בית עסק רציני אפשר לחשוב בכיוון.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה מי יודע מה נצרך.
שנים שהייתי עם ESET בתשלום. ולאחר התייעצות עם 2 טכנאים מומחים בתחום הזה.

עברתי לAVEST החינמי.
לא רואה שום הבדל. המחשב מתפקד מעולה! נקי לחלוטין ב''ה אין שום וירוס, ושום אקר לא היה ולא יהיה בעז''ה בדרך אליי.

דעתי הקטנה-
אם מדובר במחשב פרטי, חבל על הכסף.
אם מדובר במחשב של בית עסק רציני אפשר לחשוב בכיוון.

בהצלחה!
אני מקווה בשבילך שלא תוכחי הפוך. כי זה יכול לבוא בפתאומיות.
ואני באמת לא מבינה את המילים "חבל על הכסף" בנושא זה. זה יוצא פחות מ10 ש"ח לחודש!

• הוסף לסימניות
אני מקווה בשבילך שלא תוכחי הפוך. כי זה יכול לבוא בפתאומיות.
ואני באמת לא מבינה את המילים "חבל על הכסף" בנושא זה. זה יוצא פחות מ10 ש"ח לחודש!
תודה.
בנתיים ב''ה הכל בסדר ומכירה עוד רבים שעושים ככה כבר שנים, ועדיין לא נפגשו עם הדב הגדול.
זה השורש של כל הבעיות.
היום השיטה שהכי עובדת זה לומר ''זה רק שקל ליום..'' זו טעות!!
אנשים לא מבינים ששקל ועוד שקל מצטרפים ל....(לא מתכוונת ספציפית למוצר הנ''ל אלא בכלליות).

כל מי שטיפה נוגע בעולם השיווק יודע שזו אחת השיטות המוצלחות.

צאו מהחשיבה התמימה הזו שמשהו פה רוצה שתצאו בזול, זו רק עוד שיטה לעשות קופה.

ובעניין הזה אני שוב מדגישה אם מדובר במחשב פרטי אין צורך במשהו רציני יותר מאנטי וירוס אווסט החינמי.
זו דעתי בעניין ושכל אחד יעשה כראות עיניו.

חודש טוב ובהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש לא, זה מה שקרה להורים שלי, המחשב היה ללא אנטי וירוס, והלך פשוט לפח!
הוירוסים הרסו לגמרי את המחשב - לא היה שווה לתקן בכלל (אם היה אפשר לתקן)
לא חולק על מציאות כזו שקיימת..
ועם כל הכאב..
אני עדיין סבור שאפשר להתמודד בלי.
1. כי עדיין הם מקרים נדיריים (אני מכיר כמה כאלו אך עדיין...)
2. כדאי להתרגל שלא לפתוח קובץ לא מוכר/ממקור לא מוכר זה פותר 99.99% מהבעיות.
3. ניתן להשתמש באנטי וירוס המובנה בווינדוס-הדפנדר. גם אם הוא לא מושלם הוא נותן הגנה חלקית.

כמובן שאני שב וממליץ לעשות אנטי וירוס!!

• הוסף לסימניות
המחשב שלי מאד איטי
ודורש ניקוי כל תקופה קצרה
יש לי אנטי וירוס חינמי
יעזור לי לרכוש אנטי וירוס טוב יותר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה