אווסט לא שווה הרבה, חוץ מזה שהם אוספים מידע ומוכרים אותו. נתקלתי בכמה וירוסים שאווסט לא זיהה, ואיסט זיהה וניטרל אותם.אם יש למישהו ניסיון האם יש עניין להשקיע ולשלם על אנטי וירוס של ESET או שאפשר להסתפק בחינמיים כמו של avast לדוגמא?
מדובר על מחשב ביתי שמשמש גם לעבודה (גרפיקה) וגם לגלישה באינטרנט כולל בנקים קניות וכו'
אשמח שתחכימו אותי...
מה עושים כשהאקר נוכל חושב שאני יעד למגבית חירום? | פרוג - דף הבית של היוצרים החרדים (prog.co.il)אם יש למישהו ניסיון האם יש עניין להשקיע ולשלם על אנטי וירוס של ESET או שאפשר להסתפק בחינמיים כמו של avast לדוגמא?
מדובר על מחשב ביתי שמשמש גם לעבודה (גרפיקה) וגם לגלישה באינטרנט כולל בנקים קניות וכו'
אשמח שתחכימו אותי...
זה יכול לקרוא לכל אחד, אם גלשו ברשת וכיבו את האנטי וירוס מכל סיבה שהיא.
תמיד יכול לקרוא משהוזה יכול לקרוא לכל אחד, אם גלשו ברשת וכיבו את האנטי וירוס מכל סיבה שהיא.
אמת לאמיתה. כנראה הם פתחו איזה מייל עם קישור ישר למלתעות התניןתמיד יכול לקרוא משהו
אך הוא עדיין יהי' יוצא מגדר הרגיל.
צריך להשקיע ועוד איך!!! ורק של ESET!!!אם יש למישהו ניסיון האם יש עניין להשקיע ולשלם על אנטי וירוס של ESET או שאפשר להסתפק בחינמיים כמו של avast לדוגמא?
אשמח שתחכימו אותי...
למרות הנחיצות הרבה של האנטי וירוס המשפט הנ"ל הינו הגזמה..אם לא - עדיף לקחת את המחשב ולזרוק אותו לפח...!
מסופקני האם לא עדיף כבר למצוא סריאלים חינמיים ברשת..אפשר למצוא באייביי ESET במחירים מאד זולים
ממש לא, זה מה שקרה להורים שלי, המחשב היה ללא אנטי וירוס, והלך פשוט לפח!למרות הנחיצות הרבה של האנטי וירוס המשפט הנ"ל הינו הגזמה..
אני לא חושבת שזה מי יודע מה נצרך.אם יש למישהו ניסיון האם יש עניין להשקיע ולשלם על אנטי וירוס של ESET או שאפשר להסתפק בחינמיים כמו של avast לדוגמא?
אשמח שתחכימו אותי...
אני מקווה בשבילך שלא תוכחי הפוך. כי זה יכול לבוא בפתאומיות.אני לא חושבת שזה מי יודע מה נצרך.
שנים שהייתי עם ESET בתשלום. ולאחר התייעצות עם 2 טכנאים מומחים בתחום הזה.
עברתי לAVEST החינמי.
לא רואה שום הבדל. המחשב מתפקד מעולה! נקי לחלוטין ב''ה אין שום וירוס, ושום אקר לא היה ולא יהיה בעז''ה בדרך אליי.
דעתי הקטנה-
אם מדובר במחשב פרטי, חבל על הכסף.
אם מדובר במחשב של בית עסק רציני אפשר לחשוב בכיוון.
בהצלחה!
תודה.אני מקווה בשבילך שלא תוכחי הפוך. כי זה יכול לבוא בפתאומיות.
ואני באמת לא מבינה את המילים "חבל על הכסף" בנושא זה. זה יוצא פחות מ10 ש"ח לחודש!
זה השורש של כל הבעיות.ואני באמת לא מבינה את המילים "חבל על הכסף" בנושא זה. זה יוצא פחות מ10 ש"ח לחודש!
לא חולק על מציאות כזו שקיימת..ממש לא, זה מה שקרה להורים שלי, המחשב היה ללא אנטי וירוס, והלך פשוט לפח!
הוירוסים הרסו לגמרי את המחשב - לא היה שווה לתקן בכלל (אם היה אפשר לתקן)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים